pala30 pisze:Przelew posłany więc wysyłam karabinek.Opiekuj się nim dobrze
Będę dobrze się opiekował, możesz być spokojny
Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
pala30 pisze:
Właśnie go pakuję i zakładam otwarte celownicze.Wysyłka tak jak ustalone.Pozdrawiam
Jeszcze tylko Mirkowi na Bemowie osadę podmienię ( jak nie będzie patrzył ) i będzie super
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
Jeszcze tylko Mirkowi na Bemowie osadę podmienię ( jak nie będzie patrzył ) i będzie super
Chcesz wykorzystać to, że mam niezbyt dobry wzrok Niedoczekanie
A jeśli chcesz podobną osadę, to kontaktuj się z Łukaszem (Lootzek). On ma wcześniejszą wersję mojej.
Starszy_Pan pisze:
A jeśli chcesz podobną osadę, to kontaktuj się z Łukaszem (Luciuszem). On ma wcześniejszą wersję mojej.
Pomyśli się Mireczku, pomyśli. Mam pytanie, metalowe magazynki to są do tego ustrojstwa?
green_thunder pisze:Nie ma, dorabiać trzeba, nie pamiętam nicka, ale Przemek miał aluminiowe od niego.
Dzięki, zajżyj do SB.
...iże wróciły, bo pewna generacja userów przeszła już etap "pogoni" i pogoniła posiadane pecepy i smakuje klasykę...takie proste wytłumaczenie mi się nasunęło, na trzeźwo, bo wigilia...