Wiatrówka dostarczona przez kuriera dodam że to moja pierwsza ( Crosman Copperhead 900 4,5mm).
Właśnie została prztestowana i jest pięknie
Może dla większości to nie jest dobry sprzęt ale ja się cieszę z nabytku a chyba właśnie o to chodzi żeby po oddanym strzale pojawiał się uśmiech na twarzy
Jak poprawią sie warunki pogodowe to dokładnie sprawdze swoją celność o ile to możliwe hehe
najlepiej strzelało mi się, jak miałem swojego pierwszego małego Hatsana. Potem hobby powoli zaczęło się zmieniać w kolekcjonerstwo połączone z majsterkowaniem.
no właśnie ja o zakupie wiatrówki myślałem od wielu lat ale zawsze coś powodowało że odkładałem to na póżniej.
I teraz jestem bardzo zadowolony że w końcu się zdecydowałem.
Dziś zrobiłem przeglad w szufladach i znalazłem śrut który kiedyś chyba dostałem od znajomego jak pożyczył mi swoja wiatrówke.
Okazało się że mam bonusa w postaci czeskich ROUND BALLS 4,5mm i DIABOLO BOXER leżały sobie długie lata w szufladzie i teraz doczekały się dalekich lotów.
Okazało się że mam bonusa w postaci czeskich ROUND BALLS 4,5mm i DIABOLO BOXER leżały sobie długie lata w szufladzie i teraz doczekały się dalekich lotów
... sprawdź dobrze stan tego śrutu Jeżeli jest cokolwiek utleniony , nosi na sobie szarawy nalot , to z całą pewnością dobrze latał nie będzie i zasyfi Ci lufę karabinka
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Z kulek , to sobie nie postrzelasz z tej wiatrówki . Tylko diabolo ..
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy