PiTTer pisze:Odświeżam, bo szkoda mi tego tematu
Przemku, cudnie opisałeś niesamowite własności Slavek. Sam dopiero od niedawna mam swoją 634 ultra , ale jak jest ona wspaniała w powtarzalnym układaniu się do strzału, zdążyłem poznać. Wygląd, to faktycznie, mają Slavie bardzo klasyczny (niektórzy pewnie powiedzą staromodny, barachło..)
Moje zdanie jest takie: " Nie liczy się, czym wiosłujesz, ważne abyś miał radochę z wiosłowania "
Dla przykładu, wiatrówka, którą dostałem od Jareckiego dała mi więcej radochy niż AT-44
Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
AdamWawa pisze:Moje zdanie jest takie: " Nie liczy się, czym wiosłujesz, ważne abyś miał radochę z wiosłowania "
Święta prawda, a jak jeszcze to wiosłowanie wychodzi ci lepiej, niż innym z drogimi, "markowymi" (czyt. germańskimi) wiosłami, to nie idź zaraz do spowiedzi, że zgrzeszyłeś, że tak nie można. Można i trzeba, bo onanizm sprzętowy jest męczący, nie zawsze te tyś. zł przekładają się na dobre wyniki jak strzelec dupa. A jak dobry, to z 634 czy HW50 różnicy prawie nie zauważysz. Chyba tylko abstrakcyjną i podświadomą. Ale onanizować się sprzętem zawsze dalej można...
Z tym sprzętem jest jeszcze większa radocha, bo na 15m jest rozrzut z 0,5m do celu i od celu, do tego prawie powtarzanie, co 6 śrut blokuje się w lufie Jak zapamięta się sekwencje tego wszystkiego, to jeśli nie trafisz w cel - wina ewidentnie strzelca I dla mnie to jest radocha ze strzelania
Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
I kolejna odsłona poczciwej Czeszki .. S 631 ...
Złom odkupiony za 50 zł ... Wszystko trzeba było odrdzewić i na nowo oksydować . Kolba przeszła gruntowną modernizację u Jarka 1300 , a potem bejca i olej . Lufę przetoczył i "zatłumikował" Waldek Hogan Na pokładzie 11 J i mały DOT ...
... wkrótce debiut na Bemowie ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy