Bez poprawy spustu dla mnie nie było by realne utrzymać taki poziom

Dodam tylko że to moja trzecia sesja strzelecka z Gamoniem.
Dopiero go poznaję i próbuje mu jak najmniej przeszkadzać.

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Hiszpan63 pisze:... teraz to już mogę pomóc , mając konkretną wiedzę i praktykę ...Starszy_Pan pisze:Przemku - podumać będzie trzeba nad twardością spustu. Jest parę pomysłów w necie, ale... ty stary praktyk - napewno pomożesz
Bowiem nie mając czasu na strzelanie z karabinka, zmuszony zostałem do przesiądnięcia się na pistola więc .... kupiłem sobie wczoraj ... Gamo PR 45 ...
![]()
System ten sam co Gamo Compakt , tyle , że bez drewnianej matchowej rękojeści (to akurat w moim przypadku zaleta , bo półeczki mi przeszkadzają) i regulowanego spustu ( prosta operacja ze sprężynką i wszystko jest jak należy) Na razie po pierwszym strzelaniu było bez rewelacji , ale dzisiaj na Bemowie udało mi się ustawić przyrządy i spinerki na 5, 10 i bodaj 12 metrze obrywały bez problemu
Muszę się tylko przyzwyczaić , że pistolet nie sygnalizuje oddania strzału jak to jest w sprężynowcach ...
[url=http://images43.fotosik.pl/714/6a49ee69532267abm.jpg]Obrazek[/URL] ...![]()
... postrzelam i zobaczymy co z niego wyciągnę ...
... a wysiliłeś się na poszukiwanie w necie ??? Te pistolety różnią się tylko rękojeścią i samym regulowanym językiem spustowym . Pozostała mechanika i hydraulika jest bliźniacza w obu modelach .Robson77 pisze:Witeq--
miałeś w rękach i rozbierałeś obydwa modele czy tylko wklejasz post aby wkleić?
... to prawdaSlaweQ pisze:Na MP z Compactem kol. Leszek MI-6 startował z nim w sylwetkach i nie był ostatni
Przemku a możesz rzec co było tak mocno ,,dłubnięte,,Hiszpan63 pisze:... to prawdaSlaweQ pisze:Na MP z Compactem kol. Leszek MI-6 startował z nim w sylwetkach i nie był ostatni... ale należy również pamiętać , że Leszkowy Gamoń był mocno "dłubnięty" ...