Witam, znalazlem wiatrowke z ktorej mialem okazje kilka razy postrzelac w dziecinstwie. Bardzo celna, swietnie wywazona. Do tego raczka idealnie lezaca w dloni. Z racji ze sprzatam dom i wywalam stare niepotrzebne fanty. Ktos moze wie jak nazywa sie ten pistolet/wiatrowka i czy ma jeszcze jakas wartosc?
Na walizce nie ma zadnych oznaczen, na wiatrowce widnieje oznaczenie FEG Hungary GPM-01 cal. 4,5mm zreszta wrzucam zdjecia i z gory dziekuje za pomoc.
Witam, i dziekuje za odpowiedz.
Kiedys staralem sie cos wygooglowac o tym pistolecie ale wlasnie nic nie znalazlem, juz wiem czemu. Mi on na nic, a wiem ze jest sprawny. Kiedys strzelalem z nigo do butelek i tarczy. Teraz od dawna to lezalo i zalegalo w szafie. Dziewczyna robi porzadki i wszystkie niepotrzebne rzeczy out. Moze komus sie to przyda, jeszcze moze orientujesz sie czy ten GPM-01 FEG jest cos warty ?
Warty jest na pewno. Pytanie, ile. Po długim okresie nieużytkowania może wymagać sprawdzenia, wymiany uszczelek, nasmarowania, etc.
W chwili obecnej mogę Ci w ciemno zaoferować 500zł+pp, jeśli Ci się spieszy (tyle mam akurat wolnych środków).
Podejrzewam jednak, że jeśli wystawisz go na beżowym (bron.iweb.pl), dostaniesz więcej.
Spróbuj, to się przekonasz. :^)
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."