Mariusz, nie przejmuj się. Jak Ty miałeś takie wyniki na 50-70 m to orzełek na wrotkach pod szafę wjeżdżał

.
Znam Twoje tarcze od dawien dawna, natomiast nasza ptica mnie coraz bardziej zastanawia...
Najpierw dowiedziałem się, że ledwo widzi, zbiera na operacje oka( szczerze współczuję, moja mam to właśnie przechodziła, jest refundowane, nic nie kosztuje). W tym celu sprzedawał karabinek na ajłebie, nawet miał pomysł ogłoszenia zbiórki pieniedzy na ten cel ( nie wiem dlaczego zrezygnował...).
Ogólnie kiepski wzrok, pisanie o braku doświadczenia, małe umiejetności, skromny...Aż tu nagle objawienie na Naszym Forum, snajper strzelający prawie 100/100 z każdej pozycji, na każdą odległość. Cuda, normalnie cuda.
Ale najbardziej mnie ciekawi ciągłe podważanie twierdzeń innych, bardziej wiarygodnych userów, przekonywanie na siłę do swoich niczym nie popartych twierdzeń. A juz najbardziej dziwi mnie mnogość posiadanych nicków i kont na innych forach, oraz dzisiejsza absencja orzełka na w/e. Dlaczego

?
Mam świadomość, że ten przydługi wywód troszkę tu nie pasuje, ale mam dość irytujących wypowiedzi W_E, czy jak się zwie/zwał/będzie zwał.
Prosiłem wielokrotnie...jak grochem o ścianę, nic.
Jeśli jakiś admin to przesunie, nie bedę miał żalu
pozdrawiam, Cezar
Orzełek pamiętaj o tym :
Santafer pisze:zabawa,relax,hobby