Colt Single Action Army .45 firmy UMAREX
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
Nie mam chrono, więc trudno mi powiedzieć coś o osiągach, ale diabolo jest lepiej dopasowany do lufy, więc mniej napędu traci na przedmuchach. Śrut KTK jakiejś tam deformacji ulegał, i z 8-miu metrów czynił podobne spustoszenie jak BB. Na większym dystansie zapewne szybciej traci, ze względu na koziołkowanie.
Gdy patrzę na niektórych ludzi stworzonych na obraz i podobieństwo boże, to cieszę się, że moimi praprzodkami były małpy...
-
- Ściepnik
-
-
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
Niestety padł serwer, na którym trzymałem wszystkie zdjęcia. Mam nadzieję, że to czasowa niedyspozycja.
Dzisiaj wrzucam filmik z zabawy Peacemakerem. Mam nadzieję, że jutupek nie padnie.
http://youtu.be/nOK1beWE-A0
Dzisiaj wrzucam filmik z zabawy Peacemakerem. Mam nadzieję, że jutupek nie padnie.
http://youtu.be/nOK1beWE-A0
Gdy patrzę na niektórych ludzi stworzonych na obraz i podobieństwo boże, to cieszę się, że moimi praprzodkami były małpy...
-
- Ściepnik
Nie padł
Klimatyczny filmik potwierdzający wcześniejsze opisy forumowe Colta. Bez zbędnych w tym momencie (scenariuszu) słów, zadęcia i efektów specjalnych, za to ze wspaniałą ścieżką dźwiękową.
Czyta się lekko, z przyjemnością i zainteresowaniem. Oglądanie to znakomity aneks ilustracyjny.
Gratuluję samodzielnie wykonanych akcesoriów. Rewelacyjny system szybkiego ładowania BB's-ów (domniemywam, że nie instrukcyjny).
Świetne teksty, świetna robota nad dodatkami, klip uroczy. Chapeau bas

Klimatyczny filmik potwierdzający wcześniejsze opisy forumowe Colta. Bez zbędnych w tym momencie (scenariuszu) słów, zadęcia i efektów specjalnych, za to ze wspaniałą ścieżką dźwiękową.
Czyta się lekko, z przyjemnością i zainteresowaniem. Oglądanie to znakomity aneks ilustracyjny.
Gratuluję samodzielnie wykonanych akcesoriów. Rewelacyjny system szybkiego ładowania BB's-ów (domniemywam, że nie instrukcyjny).
Świetne teksty, świetna robota nad dodatkami, klip uroczy. Chapeau bas

-
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
To drzwi od wolnostojącego garażu. Jeśli mnie w nim nie ma, to nikogo w nim nie ma, a jeśli okazałoby się, że jednak jest, to peacemaker w moim ręku będzie jego najmniejszym zmartwieniem w tym momencie. Drzwi są metalowe i trzyjulkowe bbs-y nie robią na nich wrażenia.green_thunder pisze:...i te drzwi wprost na linię![]()
...ciekawe - nagant'a muszę siedmiokrotnie ładować...
W jakimś starym westernie, jeden z głównych bochaterów zamiast szóstego naboju nosił w bębenku 20$ i mówił, że jek nie trafi pierwszymi pięcioma strzałami, to grabarz nie będzie go chował za darmo.
-
- Ściepnik
-
Pistorius, czy jak mu tam, też tak się tłumaczył...mc_iek pisze:To drzwi od wolnostojącego garażu. Jeśli mnie w nim nie ma, to nikogo w nim nie ma, a jeśli okazałoby się, że jednak jest, to peacemaker w moim ręku będzie jego najmniejszym zmartwieniem w tym momencie. Drzwi są metalowe i trzyjulkowe bbs-y nie robią na nich wrażenia.
W jakimś starym westernie, jeden z głównych bochaterów zamiast szóstego naboju nosił w bębenku 20$ i mówił, że jek nie trafi pierwszymi pięcioma strzałami, to grabarz nie będzie go chował za darmo.
ad.2 - to już wtedy wciągali

-
- Ściepnik
Klucz od tych drzwi mam zawsze przy sobie, a drzwi są na niego zamknięte.green_thunder pisze:Pistorius, czy jak mu tam, też tak się tłumaczył....
Pistorius nie strzelał śrutem BBs...
-
- Ściepnik