stah pisze:Skupienie na 20 m takie sobie,
Jakiś czas temu strzeliłem dwie tarcze na 20m z miękkiego kocyka. Kolega Dębowy sfotografował te tarcze , strzelone własnie Geco ; poproszę może zachował te zdjęcia , bo skupienie było niczego sobie

To powyżej , to nie test , a właściwie zapis takiego sobie tam pyknięcia , to jedyne tarcze z tego dnia , a nie selekcjonowane , najlepsze z serii.
stah pisze:na 30 m jakby zawirowania horyzontalne, a nie opad
Poprzednim razem nie mogłem z Geco trafić w kapsel na 30m , dlatego pomysł strzelenia tarczki. Jak widać mojej lufie nie pasuje ... podobnie jak mocno nadkalibrowy exact
stah pisze:Trzeba będzie sprawdzić.
Zdrowiej szybko

KtK u nas dostatek ... potestujesz , posprawdzasz , porównasz ...
stah pisze:3 belka jest pewnym wyzwaniem, ale też dość przewidywalnie lata (nie belka tylko śrut).
To 36 m ... wszyscy mają z nią problem , bo wypada celować pomiędzy dotami

Wyzwanie ?? Jak Kolega Konar postawi Ci śruciki na 27m , to dopiero będzie wyzwanie
stah pisze:tylko że u mnie nie jest to wyśrubowane 29 na 30, tylko tak z 60 - 75% - braki w celowaniu i utrzymaniu w celu)
Ale , czy ktokolwiek uważa , że masz trafiać 100% ?? Miło , jeżeli tak się uda ... dobrze szkolić swoje umiejętności , ale bez ciśnienia na wyniki

Są lepsze , gorsze okresy w strzelaniu i jeśli tylko sprawia to frajdę , to ja mogę strzelać nawet dwa razy do tego samego kapsla (ani razu więcej

)...