forestkorsze pisze:Sądzę ,że 5m na karabinek to troszkę mało
Dokładnie tak ... Nawet jeżeli strzelasz z otwartych przyrządów , 10m to minimum odległości ... ale ... mnie np. cieszy , że Tobie sprawia to frajdę Jeżeli faktycznie Hubert przymierzasz się do zmiany karabinka , to nabyte umiejętności przy tej chince zaowocują przy nowym sprzęcie ... Te w sumie nienajlepsze wyniki na małej odległości to równierz skutek tego dziwnego śrutu ... szkoda kasy ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Ale moje pytanie jest takie, czy można zastosować ją jako maszynę do tortur?
Sharp Innova 1110
Słońce wspaniałe!... Słońce nad Warszawą,
nad Westerplatte, nad Helem, nad Kutnem,
wschodzące krwawo, zachodzące krwawo,
nienasycone widokiem okrutnym!
lukk pisze:jak najbardziej! Razem z B3 stworzą doskonały duet - zmusząjąc kogoś do korzystania z nich zarówno poucinasz mu palce jak i wybijesz zęby
upadek przyanjmniej mój
Sharp Innova 1110
Na tej samej zasadzie , nikt się nie przyzna ile "bananów" było w Slaviach , HW i innych z powodu nieodpowiedniego grzebania i polerowania mechanizmów spustowych ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Szanowny Kolego, chyba nie zrozumiałeś przesłania mojej wiadomości, tak ot dla żartu zapytałem nieco ironicznie, a link dołożyłem żeby się uwiarygodnić
A za lekturę dziękuje , z pewnością zapoznam się
Sharp Innova 1110