Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
A tak sobie pyknąłem ; Bemowo ... 50m , KTK , powiększenie x2 i oczywiście Slavia
10 lub 11 strzałów , ponieważ gadaliśmy i straciłem rachubę ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
peyalo pisze:Przemku ale puszki otwiera się na około nie przecinając na pół
Specjalnie dla Ciebie Pawełku , jutro spróbuję tak zrobić ...
peyalo pisze:ale fiu fiu szacuneczek
... ...
To żeś Waść przefokusował? Bo w moim DOC-u od 3x się zaczyna
Wynik porażający celnością, a i uśmiechu dzisiaj w puszeczce można być pewnym! Dla mnie to nie niespodzianka - już wcześniej widziałem co potrafisz...
Slavia 634+DOC 3-9x40, Łucznik 87
Homo imago Dei est
stah pisze:To żeś Waść przefokusował? Bo w moim DOC-u od 3x się zaczyna
Już kiedyś wspominałem ; u mnie na nastawieniu x3 jest ... obraz rzeczywisty na x4 mam w okolicach 2-2.5x powiększenia , na x6 jest w okolicach x4 ... Niektórzy nawet twierdzą , że na najniższym nastawieniu (x3) mój celownik pomniejsza i oddala ...
Wynik jak wynik ... udało się , to fajnie , a zamieściłem bo .... jakoś nikt nie zamieszcza Może "młodzi" w końcu zaczną strzelać ....
Hiszpan63 pisze:
Wynik jak wynik ... udało się , to fajnie , a zamieściłem bo .... jakoś nikt nie zamieszcza Może "młodzi" w końcu zaczną strzelać ....
Po takich pokazach umiejętności to wstyd sie wychylać
Bo zaczyna się zabawa...
CZ 550 Ebony Edition + Swarovski Z4i 2,5-10x56
ZH 304 + Zeiss 2,5-10x52
Iż 12
DZIKIslupsk pisze:Po takich pokazach umiejętności to wstyd sie wychylać
Dzięki Mateusz , ale przypominam Ci , że obiecywałeś mnie osobiście , raz w tygodniu strzeloną i zamieszczoną tarczę ... ... śmiało zaczynaj najpierw do 25m ... a wstyd , to kraść i oszukiwać i się tym chwalić