... to prawda ...krzysztof pisze: wdzięczny pistolet.

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
... to prawda ...krzysztof pisze: wdzięczny pistolet.
Zaczynam myśleć o jakiejś optyce do mojego drugiego Wz.70 . I teraz co to ma być ? Luneta czy kolimator ? Jak luneta to chyba tylko Walther 2x20 ? A może ten pistolet wytelepie szkiełko ze wszystkiego ? Jaki kolimator polecilibyście do 200 zł ?
Moim zdaniem to , to jest Mistrzostwo świata , zwłaszcza , że Łucznikiem ; http://lh5.ggpht.com/_gOwd_saTXCg/Se2Hr ... CF4770.jpg ... Kolega z beżowego forum , postawa stojącabenio pisze:Na ktoryms z postow ogladalem tarczki kolegow na 10m "zrobione" Lucznikiem-toz to mistrzostwo swiata
Czy to osobista wycieczka?.Nie gdybam tylko stwierdzam fakty,nie twierdze że to nie możliwe ale czy wskazane ale zgadzam się tą tezą całkowicie.A co do sprzętu to przetestowalem parę kolimatorów do których miałem dostęp a kazdy ma prawo do własnych opinii o ile są w jakiś sposób sprawdzone doświadczalnie.Wymiana wiedzy na tym Portalu to chyba podstawowe jego zadanie.Nie obraziłem się bo nie ma o co szkoda by chłop kasę i energie tracił.benio pisze:Kol. Peyalo pisze,ze zalozyl porzadny kolimator a mimo to rozkalibrowal sie.
A moze za porzadny mial/bez obrazy Peyalo/-nieraz tzw. dziadowstwo i prowizorka sa trwalsze od porzadnych ,rzeczy
.
Nie każdemu Łucznik pasuje i nie każdy nauczy się z niego i będzie celnie strzelać,to była moja pierwsza wiatrówka i mam ją i używam do dziś do dziś.Pozdrawiam wszystkich Łucznikówkometes pisze:Pistolec to bardzo celny i myślę że warto coś takiego wykonać na jakimś już nieco zużytym egzemplarzu (nówki szkoda). Niestety bardzo trudny w opanowaniu i nie wybacza błędów.