test nowego nabytku...QB 78

Moderator: Hiszpan63

januszrg

test nowego nabytku...QB 78

Post autor: januszrg »

Witam w piękne niedzielne popołunie :lol: .
Po ciężkich zmaganiach z samym sobą (w temacie: narobić sobie publicznie obciachu,czy raczej nie :P ) zamieszczam moje wyniki z pierwszego strzelania z QB 78 deluxe,wersja po poprawkach wykonanych przez Mikiego.
"optyka" :! to jakieś no name 4x28,gdyż właściwa jeszcze nie dojechała. Obrazek Obrazek Obrazek
Strzelałem z 10 m,pozycja stojąca.
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

januszrg pisze:Po ciężkich zmaganiach z samym sobą (w temacie: narobić sobie publicznie obciachu,czy raczej nie
Janusz : ... czy słyszałeś by TU ktoś kogoś krytykował za strzelanie :shock: ... pykaj Kolego śmiało i bezstresowo i pokazuj jak sprawia Ci to przyjemność ... :D
januszrg pisze:Strzelałem z 10 m,pozycja stojąca.
... najbardziej wymagająca pozycja , a wyniki jak na pierwsze strzelanie całkiem niezłe ;) Nim jednak na dobre będziesz trenował , dobierz odpowiedni śrut do Twojej lufki. Wtedy gorsze strzały będziesz mógł zwalić tylko na siebie ...

Strzelaj , strzelaj chłopie ... :D
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
januszrg

To były pierwsze strzały z czegoś w miarę przyzwoitego,wcześniej był tylko lider 45 i cros 3576 :/
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

januszrg pisze:To były pierwsze strzały z czegoś w miarę przyzwoitego
januszrg pisze:QB 78 deluxe,wersja po poprawkach wykonanych przez Mikiego.
Masz przerobioną na ładowanie z gaśnicy ?? ... jak już dojdzie docelowa optyka ,( zresztą dojdzie czy nie , to ... ) zapraszam w niedzielę na Bemowo , strzelamy co tydzień , a z QB78 można już o tej porze roku powalczyć na większych niż 10m dystansach ... :D
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
januszrg

Hiszpan63 pisze:
januszrg pisze:To były pierwsze strzały z czegoś w miarę przyzwoitego
januszrg pisze:QB 78 deluxe,wersja po poprawkach wykonanych przez Mikiego.
Masz przerobioną na ładowanie z gaśnicy ?? ... jak już dojdzie docelowa optyka ,( zresztą dojdzie czy nie , to ... ) zapraszam w niedzielę na Bemowo , strzelamy co tydzień , a z QB78 można już o tej porze roku powalczyć na większych niż 10m dystansach ... :D
Nie przerabiałem,bo strzelam niezbyt dużo.Jak trochę postrzelam,to pewnie przerobię
(to strzelanie naprawdę uzależnia... :D ).Optykę zamówiłem.
Dzięki za zaproszenie,ale w niedzielę syn gra w finałach MP w kosza i muszę się wybrać do Wrocławia...może w następną.
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

green_thunder pisze:My też Cię witamy: http://nasze-wiatrowki.pl/viewforum.php?f=18
Robercie : :roll: ... Janusz "obowiązku" dopełnił :mrgreen: ... http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php ... ght=#57284 ... :mrgreen:
Awatar użytkownika
tregarth

Post autor: tregarth »

Hiszpan63 pisze:green_thunder napisał/a:
My też Cię witamy: http://nasze-wiatrowki.pl/viewforum.php?f=18
Robercie : ... Janusz "obowiązku" dopełnił ... http://nasze-wiatrowki.pl...ighlight=#57284 ...
uuuuu wtopa :P :P :P

A co do QB78 to wdzięczny towarzysz strzeleckiej przygody.
Awatar użytkownika
green_thunder

Przepraszam Janusza :oops:
(ale wiecie wszyscy, jak na mnie działa takie obcesowe wejście, które już się zdarzało, lata robią swoje :roll: ).
Awatar użytkownika
tregarth

Post autor: tregarth »

Wiemy, wiemy (swoją drogą mnie też to drażni :) ) dlatego uśmiechamy się a nie strofujemy :mrgreen:
januszrg

Spoko Robert,nie można przecież pamiętać wszystkich,zwłaszcza takich jak ja,co to tylko czytają,a nic nie piszą :P
Awatar użytkownika
green_thunder

No i git, jak mówiło się w moich młodzieńczych latach ;)