Szybki test Łucznika
Moderator: Hiszpan63
-
- -#Złoty Dobromir
Szybki test Łucznika
Wrzucam tarczę strzelaną na szybko z Łucznika 87 te trzy strzały z lewej były z wolnej ręki ale stwierdziłem że to nie odda prawdziwych możliwości tej wiatrówki dlatego pozostałe są strzelane z podpórki. Odległość 8 metrów strzałów nie liczyłem ale coś około 10 napewno

guntuning.com
-
No tak, wszyscy w sprzęty z górnej półki idą, ciężko będzie w lidze jakiś sukces odnieść...
Cały czas jestem zafascynowany możliwościami prostego łucznika...A niektórzy muszą szukać jeszcze większych cudów, aby móc trafiać
Cały czas jestem zafascynowany możliwościami prostego łucznika...A niektórzy muszą szukać jeszcze większych cudów, aby móc trafiać

dla siebie żyjesz dniem dzisiejszym, dla swoich bliskich-każdym kolejnym...
żyj , a nie istniej
PS+GS
żyj , a nie istniej
PS+GS
-
- -#Złoty Dobromir
-
Wiem, zdaję sobie sprawę. Wiesz to takie działanie podświadomości, łatwiej uwierzyć mi, że trafię z walthera niż z łucznika. Choć z FWB juz też prawie trafiam, ale zachciało mi sie PCA, a łucznik to też sprężyna. Ale za to jaka 

dla siebie żyjesz dniem dzisiejszym, dla swoich bliskich-każdym kolejnym...
żyj , a nie istniej
PS+GS
żyj , a nie istniej
PS+GS
-
- Ściepnik
Echh, jest tych wiatrówek od groma, a wszystkiego mieć nie można, ale z tym Wather'em to Czarek wcale niegłupio oszalał.
A Łucznik nie powiem super, ale mając Iż'a i nie będąc Kustoszem zwyczajnie go nie potrzebuję
w sumie szkoda trochę 
Edyta:
Po przeczytaniu ostatniego post'a Czarka w dziale K/S całkowicie zmieniam zdanie.
Czarek głupio oszalał

A Łucznik nie powiem super, ale mając Iż'a i nie będąc Kustoszem zwyczajnie go nie potrzebuję

Edyta:
Po przeczytaniu ostatniego post'a Czarka w dziale K/S całkowicie zmieniam zdanie.
Czarek głupio oszalał

... z warzyw najbardziej lubię tytoń.
-
Daras, w taką dużą dziesiątkę nie trafiłeś.
A tak pozatym jestem zaskoczony możliwościami Łucznika. A także pomyloną decyzją dagoo 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
- -#Kustosz
-
- -#Złoty Dobromir
-
- -#Kustosz