Pardini K60

Wszystko co dotyczy wiatrówek CO2

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Rlyeh

Post autor: Rlyeh »

Trzeba wykręcić. I trzeba pamiętać o napięciu zbijaka przed wkręceniem, inaczej gaśnica gotowa.
Identyczny model był do nabycia na allegro ostatnio.
Rlyeh

Integralnym elementem każdych zawodów jest... spotkanie nie tylko lepszych, ale i mądrzejszych w temacie sprzętu. I tak dzisiaj ja doznałem objawienia dzięki p. Majewskiemu, a że to w temacie Pardiniego, no to uzupełnienie.

Pistolet posiada stockową rękojeść z półką i prócz tej półki, regulowanej ogólnie rzecz biorąc jedynie góra - dół, żadnych innych regulacji producent nie przewidział. Tak mi się przynajmniej wydawało do dzisiaj.
Producent przewidział regulację kątu nachylenia rękojeści, przedstawione jest to na pierwszym zdjęciu. Lekko owalny otwór przez który przechodzi imbus od rękojeści nie jest "na styk" z tuleją imbusa, pozwala na parę stopni regulacji góra - dół. Praktyka na drugim - wystarczy coś podłożyć, by ten kąt wykorzystać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rlyeh

Miałem plan przedstawić dzisiaj tarczę strzeloną pneumatykiem z 21 m. Niestety fotki nie będzie, bo przypadkiem tarcza poszła do kosza. W każdym razie, mimo że niespecjalnie w to wierzyłem, Exactem udało mi się zmieścić w dziewiątce tarczy psp. Ponieważ było to z jednej ręki a i kilka śrutów legło dość blisko siebie to zdaje się, że z tej lufy można zrobić skupienie odpowiadające fi dziesiątki na tarczy psp, czyli 50 mm.
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

Rlyeh pisze:Niestety fotki nie będzie, bo przypadkiem tarcza poszła do kosza.
... zatem przy najbliższej okazji powtórzyć ;) ... lubię oglądać Twoje tarcze , tak jak onegdaj SławeQ-a ... :D
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)