Jak również zanabyłem drogą wymiany towarowej srebrną stopke ... ciut z zapasem materiału , ale że w planach skrócenie kolby , to i dopiero wtedy będę dopasowywał na styk .
.... ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Jako , że Debowy nienawidzi mnie z całego serca ... patrzeć na mnie nie może i wogóle .. to zrobił mi w tym tygodniu prezent na Walentynki
Bajerancki , wszechregulowany język spustowy do TX-a .... ..
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Naprawdę dostałem go w prezencie ... aczkolwiek w stu procentach doceniam jego przydatność . Komfort nieograniczony Po prostu odpada zastanawianie się czy właściwie układa się palec .
ReAl pisze: ale wizualnie to tak pasuje do Tx'a z serii "stary kredens" jak wół do karety
... ... sądząc po tym , jak na jego widok się śliniłeś , to prawie Ci uwierzyłem ... ..
Jak to się dyplomatycznie na forach mówi - grunt, że Ci się podoba
A tak już na poważnie nie współgra mi idea - robiłeś go na "styranego życiem" i efekt jest bardzo OK ale dodatek "cyber technologii" mi tu nie pasuje - chociaż, jak pisałem wcześniej, zapewne plus 10 do komfortu strzelania.
Przemek, jak byś dał ten spust do anodowania na czarno, to by był i wypas i bardziej w klimacie. Cała giwerka ma taki trapersko-myśliwski sznyt.
Po za tym, żeby docenić ten spust to trzeba go pomacać.