Co jest grane

Moderator: Hiszpan63

Awatar użytkownika
Filo
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Filo »

Potwierdzam , że Exact przestał być powtarzalny . Śrut z pudełka testowego bywa , że już wygląda inaczej niż z zakupionego . Mówię o kolorze , np. Ekspress`a co świadczy o użyciu innego materiału .
Awatar użytkownika
Jacentus
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Jacentus »

Włodziu, same potwierdzenia, że nie jest tak jak być powinno mnie nie pocieszają :(
Chciałbym wiedzieć jak i czym się kierować przy zakupie Exacta, na co zwracać uwagę
Daystate MK3 FT-R
Awatar użytkownika
Filo
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Filo »

Jacku , tak czy inaczej nie sprawdzisz dokąd nie kupisz . Koledzy którzy kupują w sklepie , po przetestowaniu jednego pudełka , jeśli śrut się sprawdza , kupują zapasik licząc , że jest z tej samej serii . Ja Ci nie podpowiem jak wybrać i jak sprawdzać bo sam mam z tym kłopot , tym bardziej , że rodzina , zwiedziawszy się o moim hobby , na każdą moją imprezę znosi mi po paczce lub dwie śrut " od sasa do lasa ". Na szczęście mam karabinek , chinkę AR2079A , która albo z konstrukcji , albo wykonawczego przypadku ma czokowaną lufę :shock: i przełyka z dobrym skutkiem każdy śrut , tyle , że z każdym nowym pudełkiem trzeba ponownie zerować lunetę .