Gdzie w Warszawie napełniacie swoje butle ?
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
tzn ... że najpierw butla , potem kaczka i na końcu basen ??? ... i to przy łózku ??? ... się niektórym powodzi ...green_thunder pisze::Proponuję zamknąć obieg,

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
- Ściepnik
.pmarek3 pisze:Włodziu, przyjeżdżaj co niedzielę ,razem pośmiać się w ramach jednego hobby.... bezcenne..
Problem w tym , że ja strzelam codziennie jeśli mam ochotę , w pomieszczeniu , w ciepełku , do 25 m

-
-
- Ściepnik
-
-
- Administrator
Brzmi ciekawie. W którym miejscu w Czosnowie można postrzelać? Mieszkam pod Nowym Dworem Mazowieckim - to byłoby znacznie bliżej niż na Bemowo, szczególnie gdy aura nie rozpieszcza... :^)Filo pisze:Możemy się skrzyknąć , najchętniej w sobotę , ewentualnie niedzielę , gdy Bemowo ze względu na aurę będzie nieaktualne , w kilka osób / mój samochód mieści 5 / i pojechać 30 km w kierunku Czosnowa . Jest gdzie postrzelać , usiąść odpocząć i wypić kawę , posłuchać muzyki lub zerknąć na telewizor . Nie to , że się przechwalam - naprawdę serdecznie zapraszam .
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
-
- Ściepnik
Punkt na mapie to Cybulice Małe . Nie wykluczone , że będę tam 11 listopada jeśli chętny na Summita chciałby go przestrzelać . To byłaby szansa się spotkać i " zniszczyć " trochę śrutu . Dam znać na PW jeśli dojdzie rzecz do skutku . Na marginesie - jest w Cybulicach zespół przedwojennych , umocnionych / rodzaj bunkrów / magazynów zaopatrzenia garnizonu warszawskiego . Po wykarczowaniu paru krzaków świetnie by się nadawał na letnią strzelnicę .Ślubek pisze: Brzmi ciekawie. W którym miejscu w Czosnowie można postrzelać?
-
- Ściepnik
Z całym szacunkiem ale nie zgodzę się, O, Swawolny, z tezą o letniej strzelnicy. Z tego co wiem forty opanowali już dosyć dawno różnej maści osobniki, które drapią się gdzie ich nie swędzi i latają po tych bunkrach na dodatek z jakimiś sznurkamiFilo pisze:by się nadawał na letnią strzelnicę

A obok szumi Kampinoszczańska Puszcza i podejrzewam, że jej kierownictwo też byłoby przeciw

Chociaż okazjonalnie? trzeba by spróbować. Może udałoby się uszczknąć trochę tego tortu na szczelanie wiatrowe.
Wszystko już było - rzekł Ben Akiba
-
- Ściepnik
W tych fortach-magazynach to ja byłem jakieś 10-12 lat temu . Wtedy to były tam krzaki a teraz , być może , duże drzewa . Chcąc coś wyciąć to trzeba by niepokoić pana Wójta Gminy Czosnów . To w tym tygodniu jest ostatnia okazja by coś uzyskać od ręki , bez zbędnej biurwokracji .daNeczek pisze:A obok szumi Kampinoszczańska Puszcza i podejrzewam, że jej kierownictwo też byłoby przeciw.
Chociaż okazjonalnie? trzeba by spróbować. Może udałoby się uszczknąć trochę tego tortu na szczelanie wiatrowe.
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
-
Czasami robimy sobie mini zawody HFT. https://picasaweb.google.com/1009876504 ... ka_6072014#
a tu cały temat wraz z mapką lokalizacyjną.
http://forum.strzelanie.com/viewtopic.p ... sc&start=0
Teren oczywiście prywatny.
a tu cały temat wraz z mapką lokalizacyjną.

http://forum.strzelanie.com/viewtopic.p ... sc&start=0
Teren oczywiście prywatny.