Witam!!!
Ostanio rozbieralem KRALA (mogę zrobić artykuł fotki itd.
I ZGUBILEM GDZIEŚ USZCZELKĘ OD TŁOKA.!!! nawet nie przypatrzalem jej sie bo zdąrzyla wyleciec (pierwszy raz robieralem tą wiatrówke) i teraz proźba wielka do Was Tutaj Wszstkich. Proszę i fotkę jak wygląda uszczelka na tłok do tego karabinka lub gdzie można coś takiego nabyć ,ewentualnie z czego zrobić.
Bardzo proszę o wypowiedzi na ten temat. Serdecznie Pozdrawiam!!!
Dziękuję, Bardzo, Bardzo Ci dagoo, Dziękuję
Ehhh przynajmniej juz wiem na czym stoję. Znajeźć już jej raczej nie znajde a może ma ktoś właśnie taką uszczelkę z KRALA AirMastera czy tym podobne GAMO . Z jakiego rodzaju materiału DOBRZE jest wykonywać tego typu uszczelkę wiele na ten temat już słyszałem. Pozdrawiam.
Artykuł jest zawsze mile widziany. Ale lepiej kontynuować wątek spod linku podanego przez kolegę dagoo niż mnożyć ten sam temat.
Skoro uszczelka zginęła to masz okazję dokonać niezbędnych pomiarów mocowania na tłoku, średnicy cylindra i wysłać je do kolegi Alchemika w celu dorobienia nowej, z "kosmicznego materiału"
Wklejaj zdjęcia i wymiary. Ja również w tym tygodniu robię rozbiórkę swojego (przyszła suwmiarka) więc wkleję.