Teraz jeszcze załatwiaj śrut wiadrami ... będzie potrzebny ... będzie ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Ja będąc na twoim miejscu zarejestrował bym się na kilku forach wiatrówkowych i przeglądał oferty sprzedaży. za podobną kwotę czasem można kupić fajny karabinek. Ja sam sprzedałem Hatsana za kwotę niewiele większą niż te wynalazki z linków.
Zważ ze zbliża się zima i sprzęt powinien troszkę spaść z ceny.
Hiszpan63 pisze:To jest Wojtku iż-61 z magazynkiem pięciostrzałowym za 250 zł ... prawie nówka A nowy obecnie ponad 420 zł. ...
Aha no wiem jaki to karabinek (na Allegro 399zł)
Dariusz pisze:Ja będąc na twoim miejscu zarejestrował bym się na kilku forach wiatrówkowych i przeglądał oferty sprzedaży. za podobną kwotę czasem można kupić fajny karabinek. Ja sam sprzedałem Hatsana za kwotę niewiele większą niż te wynalazki z linków.
Zważ ze zbliża się zima i sprzęt powinien troszkę spaść z ceny.
Ja na chwilę obecną niczego nie szukam:D Mam Diankę karabinek, mam Diankę pistolet i jestem szczęśliwy. Następna moja ślicznotka to będzie Diana mod.75 ale to jeszcze troszkę poczekać muszę.
No i jestem wierny forum Swawolnej Kompanii która jak dotąd ma monopol na moje członkostwo;P[/quote]