AA TX200 MkIII pierwsze strzelanie

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

cheng13
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: cheng13 »

Hiszpan, to chyba Shreqa trzeba przeklikać: lewym uchem prawo-lewo, a prawym góra-dół :)
Wydaje mi się że Maciek chyba przekrzywia głowę przy strzelaniu (trafienia prawo-dół). Chyba ostatnio zdiagnozowaliście tak "pala30", prawda? Albo....celuje lewym okiem do prawej ręki co dałoby podobny efekt.
A może ogry tak już mają....? (bez obrazy proszę:))
pozdr. J.
orzeszki....koniecznie :)
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

cheng13 pisze:Wydaje mi się że Maciek chyba przekrzywia głowę przy strzelaniu
Na polu , tego nie zauważyłem :| ... natomiast zbyt mocne ściskanie karabinu ... tak. Ale , jak napisał Paweł , nie ważne jakie błędy powtarza Maciek ... ważne , by powtarzał je powtarzalnie :mrgreen: i żeby można było tak ustawić celownik , by trafiał gdzie celuje ... ;)
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
shreq

Post autor: shreq »

Hiszpan63 pisze:bo wyglada , że wpadł po uszy :P
Dobrze że siła wyporu na mnie jakoś bardziej działa :D

Dzisiaj też strzelałem :D Ale wiatr był taki, że zerowanie nie miało większego sensu... tym niemniej z dachu samochodu na 20 m miałem tarczki jak wczoraj na 10m :D

Z tym przekrzywianiem głowy - niewykluczone, zobaczymy jak będzie z okularami. Baka jest stała, a ja mam raczej końsko wydłużoną twarz, więc możliwe, JUTRO sprawdzę :D

PS. 1 paczka śrutu pooooooszła :D
Zapisałem się do Anonimowych Alkoholików z Texasu, mam BMI 200 i grupę krwi Mk3 :D
Awatar użytkownika
SlaweQ
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: SlaweQ »

Przeczytałem temat i widzę, że faktycznie Macieja wciągnęło.
Postęp na tarczach widać, teraz tylko wybrać sobie ulubioną pozycję i ćwiczyć.
Potem tylko przestawiać tarczkę coraz dalej i dalej, oraz cieszyć się efektammi.

Pozwodzenia :)

Uczę się strzelać od nowa 8-)
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

SlaweQ pisze:Przeczytałem temat i widzę, że faktycznie Macieja wciągnęło.
... myślałem podobnie , widząc jak entuzjastycznie strzela , ale .... krótki to był zapał , bo więcej już nie strzelał , a i słuch po Shreq-u zaginął . Ni telefonu , ni maila , kilka dni później już nie odebrał .. :/

Na temat wpadłem dzisiaj , niemal dwa lata po opisywanych wydarzeniach i żal tylko tego super dopieszczonego Sławkowego TX-a :> ... bo sprzęcik był super , a trafił niefartownie ... :roll:
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
JesperKyd
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: JesperKyd »

Obrazek
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn... :)