Jeśli chodzi o Browninga to fakt napaliłem się, ale tylko na firmę Jeśli chodzi o kopnięcie nie przeszkadza mi bo nie używam celowników optycznych, problemem byłoby Tru-Glo, czego Slavia nie posiada i to jest dla mnie duży plus. Powoli skłaniam się ku Slavii. Bardzo dużo zalet słyszałem o Slavii 634, nie dotykałem, nie strzelałem, ale także nie mniej słyszałem o Slavii 630, która jest ciężko dostępna ale niby "wymiata"
dominoik19 pisze: słyszałem o Slavii 630, która jest ciężko dostępna ale niby "wymiata"
... nie ciężko ... i wymiata ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Różnice między 631 a 630 są kosmetyczne - inne osady, inny sposób łamania lufy, ciut inna szczerbinka i to tyle. 630 wg mnie ładniejsza, ale z gorszą szczerbinką, co do sposobu łamania nie mam zdania, który lepszy. 634 to 631 o większej energii po fabrycznym tuningu. To tyle, nie ma między tymi modelami jakiś niezwykłych różnic, przełomów technologicznych, które sprawiałyby wyraźną lepszość któregoś z nich.