http://www.allegro.pl/item326546294_wal ... 0_pcp.html
pozdrawiam, Cezar
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Nie jestem tendencyjny, polecam to o czym wiem. Jestem zadowolony z tego co mam, a jakbym nie miał, to ta propozycja wydaje mi się warta rozważenia. Tym bardziej, że ma przednią szynę do montażu lunety ( jak on to zrobił ? ), a cenowo wychodzi dobrze. I odpadają długie i żmudne przeróbki oraz ganianie za częściami. Tylkoi jak to wszystko jest poskładane...trzeba by się spytać sprzedającego. Lupka oczywiście w późniejszym terminie do zmianyhyena pisze:Cezar nie bądz tendencyjny....
W kwestii porównania Kombinatora z HW100 o którym pisał White Eagle to karabinki te dzieli przepaść.Irak pisze:Walther Kombinator nie ma w tej chwili konkurencji w swoim przedziale cenowym
Pomysłem tym było przerobienie starej używanej matchówki Walther LGM2 (PCA) na karabinek PCP 16J. Potem po LGM2 doszły modele LG 210 (PCA) i LG 200 (PCP). Dzięki temu szlaki dla kombinatorów zostały przetarte i mamy produkt najwyższej klasy w cenie poniżej 3000 zeta.Cerberiusz pisze:Jestem ciekaw jaki to pomysłszambi pisze:Tym sposobem dzięki pomysłowości jednego z naszych rodaków możemy mieć karabinek z najwyższej półki jakościowej w cenie HW100 lub taniej.
Ireczku, pozwolisz, że się nie zgodzę z Twoją opiniąIrak pisze:Dodam, że łoże w Hunterze w wersji ambi to pomyłka