Na cytat odpowiem tak.
Skończyłem osiem klas podstawówki,następnie zawodówkę i technikum wieczorowe (rano praca ),i co najważniejsze jeszcze wtedy miało się szacunek i respekt do nauczycieli,i wyobraź sobie że przez te lata edukacji nawet nauczyli mnie czytać a nawet czytać ze zrozumieniem...
Sorki za OT.
Na cytat odpowiem tak.
Skończyłem osiem klas podstawówki,następnie zawodówkę i technikum wieczorowe (rano praca ),i co najważniejsze jeszcze wtedy miało się szacunek i respekt do nauczycieli,i wyobraź sobie że przez te lata edukacji nawet nauczyli mnie czytać a nawet czytać ze zrozumieniem...
Sorki za OT.
Michale nie wątpię już w to że umiesz czytać, ale chwalić sie swoim wykształceniem możesz przy szukaniu pracy a nie na forum z wiatrówkami.
xbitx pisze:Michale nie wątpię już w to że umiesz czytać, ale chwalić sie swoim wykształceniem możesz przy szukaniu pracy a nie na forum z wiatrówkami.
...słabo zaczynasz xbitx, słabo...nie znasz jeszcze tego forum, nie znasz nas, nie znasz naszych zwyczajów, nie wiesz, co tolerujemy a czego nie, jesteśmy przyjaźni, potrafimu być złośliwi w odpowiedzi na to samo, dlatego proponuję - mniej roszczeń, więcej inicjatywy i empatii...
xbitx pisze:Michale nie wątpię już w to że umiesz czytać, ale chwalić sie swoim wykształceniem możesz przy szukaniu pracy a nie na forum z wiatrówkami.
...słabo zaczynasz xbitx, słabo...nie znasz jeszcze tego forum, nie znasz nas, nie znasz naszych zwyczajów, nie wiesz, co tolerujemy a czego nie, jesteśmy przyjaźni, potrafimu być złośliwi w odpowiedzi na to samo, dlatego proponuję - mniej roszczeń, więcej inicjatywy i empatii...
Dobrze, żeby was już nie denerwować zmywam sie stąd.
Dziekuje za współpracę i znalezienie wiatrówki.
Pozdrawiam
Nie chwale się wykształceniem (bo nie ma czym),tylko zaznaczam że po ukończeniu szkół nauczyli mnie czytać,po drugie pracy nie muszę szukać bo ją mam,po trzecie nie Tobie oceniać czym mam się chwalić a czym nie.A respekt napisałem tylko dlatego że nie każdy potrafi powiązać właśnie te dwa słowa.
Myślę że to tyle z mojej strony.
A za dwa kopy gnojowi się należą na łeb, następny przylazł i będzie wszystkich poniżał i szurał, bo dekiel gimnazjum skończył, albo usiłuje!!!
(absolutnie nie będę urażony jak administracja powyższe nieeleganckie usunie)
Nie wiem czy ktoś mi tu pomoże po tych kłótniach ale może ktoś sie znajdzie.
Zalazłem Slavie w moich okolicach troche droższa niż chciałem ale jakoś przeżyje.
Jest tak odpicowana że aż dziwne Link
Slavia jak to Slavia . Faktycznie , model jeszcze z szyną 13 mm . Cena ... no cóż ... jeśli faktycznie wszystko odnowione , to warto . Natomiast ten pseudo celownik tylko do kosza .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Slavii nic nie zaszkodzi, nawet picowanie przez rusznikarza (oni na ogół nie mają pojęcia o wiatrówkach). Jeśli jesteś mechanikowaty, to sam ją rozmontujesz i przy pomocy kolegów z forum ocenisz. Ponegocjuj mocno cenę, bo podejrzewam, że trzeba będzie to i owo wymienić, na pewno prowadnicę sprężyny i uszczelkę, zrezygnuj z tej lunetki, bo to zabawka dla dzieci.