Hatsan - MOD 25 SUPERTACT

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

fantazja555

Hatsan - MOD 25 SUPERTACT

Post autor: fantazja555 »

Witajcie :) to ja uzależniona swawolna , temat zakładam odnośnie tego modelu co o tym myślicie ba jeśli byłby w pełni ucywilizowany to czy coś wart ? Może miał ktoś z tym do czynienia ale czy po ( myzianiu ) dorówna np crosmanowi ? z kolbą ?
Awatar użytkownika
Cortez

Post autor: Cortez »

Weź głęboki oddech.... :idea:
Daystate Merlyn S + Nitrex 3-9x42/SS 10x42
Awatar użytkownika
AdamWawa

Post autor: AdamWawa »

Za darmo, to bym przygarnął - za pieniądze ( ok. 350 ), wole jakieś PCA ( brak odrzutu, lepsza celność). Strzeliłem z tego 4 razy i ... kop sporo większy niż z Łucznika, celność trochę lepsza, ale dolicz koszt cywilizowania i masz HW 40, a moim zdaniem przepaść między tymi pistoletami jest bardzo duża.
Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
witeg
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: witeg »

Widzę, że wpadłaś (albo wpadasz) w ciąg zakupowy. Jest niebezpieczeństwo, że w pewnym momencie obudzisz się w domu pełnym żelastwa, którego nie używasz. Jak jeszcze dasz radę, to tak jak Piotr napisał, weź głęboki oddech, powstrzymaj nieco zapędy, ogarnij to co już masz. Jak nie dasz rady.... to witaj w klubie. :lol:
Przed chwilą kupiłaś kopiący pistolet sprężynowy, to może pobaw się nim trochę, a jak już coś musisz kupić to może PCA, CO2, albo.... FWB 65, żeby spróbować czegoś innego, zobaczyć co bardziej pasuje. Jak musi być z dołączaną kolbą, to wg tej zasady podchodziłby Crosman 2240.
XKaroll

Post autor: XKaroll »

witeg pisze:Widzę, że wpadłaś (albo wpadasz) w ciąg zakupowy. Jest niebezpieczeństwo, że w pewnym momencie obudzisz się w domu pełnym żelastwa, którego nie używasz.

Dobrze mówi, trzeba na to uważać :mrgreen:
Gamo Hunter 440 + DOC 3-9x40
Crosman 2240 custom + BSA S4x32
Dan Wesson 8
Start 2
Awatar użytkownika
krzysztof
-#Kustosz
-#Kustosz

Post autor: krzysztof »

Jesteś z wielką fantazją, ale jak koledzy piszą - spowolnij. Nie warto kupować wielu wiatrówek z dolnej półki. Zsumuj kwoty i ciesz się polecanymi przez forumowiczów wiatrówkami, które dadzą Ci radość i zadowolenie z osiąganych wyników.
Piszę te słowa, nawiązując do swoich doświadczeń. Miałem kilka pistoletów, w tym łucznika, hatsana i FWB 65. Strzelanie z fwb to zupełna inna zabawa, choć i ten nie pozostał. Tak jest również z wiatrówkami długimi: był łucznik, hatsan, kilka niemieckich, a ostał się FWB 300Uniwersal i tego do zabaw używam (nie licząc staruszek).
Długi wywód z konkluzją: kupić jedną wiatrówkę , ale naprawdę dobrą.
Krzysztof

Quackenbush i nowsze
fantazja555

Post autor: fantazja555 »

Dzieki za podpowiedzi :mrgreen: Karabinek mam 1 Slavie 634 ultra i nie oddam ani nie sprzedam jej za nic tak mi spasowała :mrgreen: . Hatsana kupiłam ze względów naukowych aby śmiało rozkręcać , badać , ręcznie poprawić coś to taki królik doświadczalny :P :P :P no na czymś trzeba a czytać i oglądać o tym to 20% frajdy . Natomiast pistoletu nigdy nie miałam ani nie strzelałam a przez siostrę mnie to zaciekawiło . Z texa siostra strzela teraz :mrgreen: Mnie zaciekawił raczej (Gamoń ) 45 pr , a o hatsana 25 pytam dlatego ze jest taki pistolet po pełnym tuningu i w przystępnej cenie ( robił go Alchemik ) ma kolbę dlatego to mnie zaciekawiło . Ale zawsze lubię się waz spytać i poradzić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moi Bracia Kamraci . I spokojnie mam w planach mieć 1 karabinek i 1 pistolet i to tyle (Jeśli czas pozwoli to hatsan będzie zajęciem na zimowe wieczory )
Awatar użytkownika
Cortez

Post autor: Cortez »

Jeśli już masz takie ciśnienie na pistolet - to zapoluj na Kandara CP-1 w 4,5 mm. Na pewno będziesz miała więcej frajdy ze strzelania (mimo, że to CO2), a jakby nie podpasował, to zawsze szybko odsprzedasz bez sporej straty finansowej... ;)
Daystate Merlyn S + Nitrex 3-9x42/SS 10x42