@Bury
Wiem, ze Kolega chce byc uprzejmy i doceniam ten fakt - ale zwrot "pozytywnie zakrecony" to jedno.... a ja mowiac wprost
stary wariat jestem zeby bylo zgodnie z prawda...
Z racji mieszkania w Stanach przez wiele lat, dostepu do czesci wszelakich i nawiazaniu wspolpracy ze znanymi tunerami wychodzi na to, ze chce "nadrobic" stracone lata... i dlatego "ide po calosci"....

w pomyslach na tunningowanie.
Z drugiej strony duzo zalezy od ilosci wolnego czasu, poniewaz czasami mam pare miesiecy "luzu" i wtedy sprawy wiatrowkowe "przyspieszaja"... ale jak jestem w wirze pracy... to ledwie mam czas "popykac" na przydomowej strzelnicy...... a czasami i na to nie stracza czasu.
Duzo projektow, ktore mi sie "opatrzyly" po prostu sprzedaje z tym, ze tutaj jest problem bo w zaden sposob nie idzie odzyskac pieniedzy wlozonych w projekt- im bardziej zaawansowany tym wieksza strata na nim.
.... dlatego czasami "rozwalam" projekt i na podstawie tych i innych czesci wymyslam cos innego.... moj mozg musi caly czas cos "opracowywac"... tym sie bronie przed Alzhaimerem
@Gebi
Nooo.... ten projekt.... "benbenkowego" pistolo/karabinka

to jest moj klimat.... gratki...

za pomysl... wykonanie jest tez bardzo przemyslane... i na poziomie...
.... czasami graniczaja nas sprawy materialow lub sama koncepcja narzuca pewne "limitacje" ale jak nie mozna "upchnac" wszystkiego w jednym projekcie to sie buduje nastepny... i tak to sie kreci... "w kolo Macieju"...
Fajnie widziec, ze jest wiecej pozytywnie zakreconych"....