Chcę zamówić u Chinoli lupkę i coby kosztami przesyłki się nieco podzielić pomyślałem, że może ktoś miałby ochotę dołączyć do zamówienia.
Niestety firma w której zamawiam, nie ma katalogu bo to producent. Jest szansa na niższą cenę, ale trochę trzeba się pomęczyć - cena i dane techniczne będą po podaniu co kogo mniej więcej interesuje. Dziwne to, ale nic nie poradzę.
Lupki powinny być dobrej jakości. Takie PointPrecision, Leapers i w górę nawet do zbliżonych nieco pod DOT...
Jeśli macie jakieś potrzeby w zakresie celowników dawajcie znać, a ja będę pytał o ceny i dostępność.
Jest spory wybór lupek z SF i krzyżem w pierwszym planie oraz SF z nieruchomym krzyżem. Ta firma się w tym specjalizuje. Prawdopodobnie bierze od nich Barska, niektóre Leapersy, Sightmark i pewnie jeszcze wiele innych firm...
Na razie kieruje mną ciekawość i chęć spróbowania takiego a'la Leupolda ichniejszej produkcji 4,5-14x40. Będę też chciał wziąć 3-9x32AO. Cen jeszcze nie znam bo dwóch nie opłaci się zamawiać. A jeśli jakość i cena będą atrakcyjne to może zrobię nowe Point Precision?

Mają też w ofercie MiniDot'a.

Kto zainteresowany niech daje znać w wątku.