Przyleciała do mnie dzisiaj taka oto wiatrówka. Pewnie ją znacie ale na pewno bardzo dawno , dawno takiej nie widzieliście Mam banalnie proste pytanie co to za wiatrówka ?
Ostatnio zmieniony 2013-10-18, 23:42 przez jarek1300, łącznie zmieniany 2 razy.
... i owszem ... festina lente .... "perły przed wieprze " ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
A to nie takie oczywiste. Tok rozumowania mojego znajomego:
o k..., AR
zaraz, gdzie szyna nośna
kolba jakaś dziwna
ty, co to jest tam na wylocie?
ty, czemu te trzymadło to pod systemem, nie pod lufą?
ty, to chyba nie AR, nie?
Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
... żaden wstyd ... to jest nowa wersja starego już karabinka . Niestety nie ma już metalowego zamka , aczkolwiek wygląda bardzo solidnie i zapewne da się z niego wyciągnąć lepsze wyniki niż z pudełkowego MP61 ..
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
... żaden wstyd ... to jest nowa wersja starego już karabinka . Niestety nie ma już metalowego zamka , aczkolwiek wygląda bardzo solidnie i zapewne da się z niego wyciągnąć lepsze wyniki niż z pudełkowego MP61 ..
Przemku zapewne jak trafi do ciebie na warsztat to potem będzie się z tej wiatrówki bardzo przyjemnie strzelać. Chodziarz i z takiej pudełkowej całkiem fajnie się pyka, właśnie skończyłem strzelano na 8 m w domu, i było zaje fajnie ale zona wróciła i fajnie się skończyło
pala30 pisze:a gdzie kupiłeś 60 i w jakiej cenie jak to nie tajemnica??
Wiatrówka przyleciała ze Stanów u nas Iż 60 nowy nie do kupienia.
Cena za oceanem to $129.95. Natomiast koszy przesyłki to sprawa bardzo indywidualna, jak masz tam kogoś na miejscu kto ci wyśle to koszty przesyłki są niewielkie.