Praktiko pisze:Cześć. Korciło mnie napisać słówko w tym temacie bo miałem identyczny dylemat S400f czy X2 od Jka. Wymieniłem nawet z właścicielem Daystate parę PW na temat karabinka i nie tylko Nie myślałem o lunecie bo DOTa już mam. Wybrałem inaczej czas pokaże czy dobrze. Zdecydowała raczej księgowość i w minimalnym stopniu waga. Wybrałem S400 ale serce podpowiadało X2 . Wybrałem tak bo faktycznie AA jest dużo, ale raczej łatwiej odsprzedać S400f za 1300-1600 niż coś za 2000 w zwyższ. Może się mylę , a może nie ale Daystate nie jest popularne w kraju przez swoją elektronikę. Ten egzemplarz jej nie posiada więc jest tym bardziej godny polecenia . Gratuluję zakupu (jeśli faktycznie kol. lechwik go dokonał) i życzę samych dyszek na tarczy.
no w połowie zakup dokonany - jest już lupka po X2 kę jadę jutro z samego rana.
ZORAKI HP 01 ULTRA
HW90k + DOT
Daystate X2 + SWFA SS 10x42
UMAREX -- RACE GUN
Może źle napisałem, w podpisie. Wiesz o co chodzi masz ,strzelasz z Daystate już nie łap mnie za słówka. Tarczek może nie pokazywać, wolałbym by napisał swoje wrażenia z eksploatacji karabinka np. czy wygodnie mu ładować śrut do magazynka i ile strzałów z kartusza? Ważne czy ma jakieś porównanie z innymi , bo często ludzie chwalą karabinek, a nie mieli nic podobnej klasy w rękach do porównania. Cieszę się że kolega sprawił sobie taki prezent i życzę by po roku był tak samo zadowolony jak w dniu zakupu. Pozdrawiam
PS. Jakby co to mam 2 oryginalne chińskie "ołówki" do wydania.
... a ja ze dwie hatsanowskie szczerbinki .. muszkę zrobimy ze śrubki ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Butlę kupisz, umiejętności nabędziesz sam , a lupkę zmienisz na taką z większym powiększeniem np. x16 jak będziesz chciał widzieć gdzie trafiasz z 50 m Gratuluję i żałuję że expresówka do Wawy w kawałkach bo można by było na Bemowo wpaść