Słaby Air Master 300

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
Ur.
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Ur. »

Z tymi cenami, to nie jest takie oczywiste.
Owszem w ogólności się zgadza, ale Haenela 312 można kupić taniej niż Norconie_Super_Magnum_Power_Tuning_Extra_Moc_Luneta_Snajperska_Gratis.
Dlatego, niezależnie od ceny zawsze warto zasięgnąć wiedzy, popytać, poczytać
...a najlepiej najpierw poczytać a potem ewentualnie popytać.
... z warzyw najbardziej lubię tytoń.
Awatar użytkownika
BezCukru

Post autor: BezCukru »

wRÓCIŁA WIATRÓWKA Z REKLAMACJI...WYMIENILI USZCZELKĘ.Z EXACTA "ZAOKRĄGLONY GRZYBEK" PO PIWIE BUTELKA POSZŁA Z 20M ZE SZPICU(AIRMASTER I CZESKI ŻÓŁTY)NIE PĘKŁA...NIE WIEM JUZ SAM CO Z NIM JEST CZY ON TAKI SŁABY??SPRĘZYNA W NIM BRZĘCZY AŻ MI SIE STRZELAC NIE CHCE;/Z CHECIA BYM GO ROZEBRAŁ ALE GWARANCJA POJDZIE...I DISLUJE SKUBANIEC A JUŻ 500PESTEK POSZŁO Z NIEGO NAPEWNO...TZN Z PORTU ŁADOWANIA PO STRZALE SIEĘ WYDOBYWA MAŁY DYMEK ..TO DISLOWANIE CZY NORMALNE?BO WIEM ŻE Z LUFY JAK IDZIE DYM TO DIESEL ..OK SPADAM DO PRACY-POZDRAWIAM
Diana SR
Hammerli HF 900
Hatsan 55 RS mod
Beretta M9A3
Beeman p17
Awatar użytkownika
Maruda

Post autor: Maruda »

Pisząc posta sprawdzaj czy nie masz włączonego CapsLock'a.
Jeżeli lufa prosta i gwint w porządku, to olej gwarancję. Do niczego się nie przyda.
Najkrócej: rozbierz karabinek, umyj benzyną, dorób prowadnicę, obrób końce sprężyny, nasmaruj odpowiednio, złóż i dopiero strzelaj.
Awatar użytkownika
januszmariusz

Post autor: januszmariusz »

Maruda pisze:Jeżeli lufa prosta i gwint w porządku, to olej gwarancję. Do niczego się nie przyda.
Najkrócej: rozbierz karabinek, umyj benzyną, dorób prowadnicę, obrób końce sprężyny, nasmaruj odpowiednio, złóż i dopiero strzelaj.

Doradzam to samo ( prawdopodobnie karabinek jest tylko zaoliwiony a nie przesmarowany tak jak powinien być, stąd diesel i brzęczenie sprężyny) ;)

[ Dodano: 2009-02-13, 14:12 ]
Ostry śrut nie nadaje się do tłuczenia szkła
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Awatar użytkownika
BezCukru

Maruda pisze:Pisząc posta sprawdzaj czy nie masz włączonego CapsLock'a.
j.
Sorry leciałem do pracy pisałem na szybkeigo-się nie powtórzy...raczej ;) Jak wróciłęm z pracy to jeszcze zszedłem do piwnicy strzelić kilka tarcz i ustawić lunete..i przy okazji huknąłem w pustego "LEcha" z Tomitexu płaskiego-butla w mak :mrgreen: z exacta w pył z ostrych "tanszych"śrutów chyba raz albo dwa udało mi sie szkło pobić.Z 7m strzelałem...także chyba jednak śrut a nie wiatrówka jest przyczyną że nie tłuke szkła-co nie zmienia faktu że przed naprawą(reklamacją)nie tłukłem niczego niczym...chyba jakoś sie dogadam z tym Kralem pod "mistrzowską" nazwą.Jak się odważe to naapewno rozbiore i nasmaruje.Dzięki chłopaki za uwagę i rady.A i szkła już nie tłukę-sprzątanie psuje zabawe ;)
Stworek

Post autor: Stworek »

no jest trochę sprzątania ;) ale nie zwalaj więcej na śrut, 50m z H&N FTT, Gamo 15J:
http://stworek5.wrzuta.pl/film/baLzZCWUgR/dscf4473
Kral bez problemu powinien robić to samo.
TX200 MK3 + Laepers 6x24-50AO
Awatar użytkownika
BezCukru

NO niezle-masz wiatrówkę ,która bedzie moja nastepną :D albo cfx-tyskie sie opierało-twarda sztuka :mrgreen:
Diana SR
Hammerli HF 900
Hatsan 55 RS mod
Beretta M9A3
Beeman p17