co wybrac?
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
No i super !! Ochłonąłeś już trochę. Teraz zbieraj do skarbonki (skarpety, na konto ...) na coś co najmniej ze średniej półki. Czytaj fora, poluj na okazje na "beżowym" ( i nie tylko). Jak ktoś powiedział: "Cierpliwość jest cnotą" 

Sharp 1210+Barska 3-12x40AO; Iż61 CPR2*+CCCP; Iż 61 CPR1 + kolimator, Gamo Compact; Iż38
*/ CPR=CustomPabloRudnik
*/ CPR=CustomPabloRudnik
-
- -#Brązowy Dobromir
Jak byś w stopce napisał że oddycha się powietrzem, też byśmy to odkryligreen_thunder pisze:O qrczę, co za komando, nic ukryć się nie dadago pisze:CZ 200s
edit
Oczywiście poza tematem, gratuluję Robercie pierwszego PCP.

He he.
Swoją drogą podwójne Gratulacje!
Robertowi nowego nabytku!
Koledze Janks-owi cierpliwości i rozsądku!
Pozdrawiam!
Obecnie na stanie:
HW95k by' Hogan + SMOP25C + DOC
HW50S by' Hogan + AG-25M412 + DOC
HW30S by' Hogan + PP 4x32 AO
Norica Sport
Iż 38 Bakielit +drewno
Diana mod.3
Record LP-77 "Żyw"
Browning Buck Mark URX
HW95k by' Hogan + SMOP25C + DOC
HW50S by' Hogan + AG-25M412 + DOC
HW30S by' Hogan + PP 4x32 AO
Norica Sport

Iż 38 Bakielit +drewno

Diana mod.3
Record LP-77 "Żyw"
Browning Buck Mark URX
-
-
Ponownie Witam wszystkich po długiejjjjjj nieobecności 
Co do tematu, dwa miesiące temu też byłem w takiej sytuacji bo miałem mało kasy a chciałem super wiatrówkę.Po długiej lekturze i pomocy Kolegów z forum wybrałem sharpa innowe 1210 Wood i jestem bardzo i to bardzo zadowolony.
W skrócie:dozbieraj kaski i kup sharpa bo jest naprawdę przyzwoity jak na wiatrówkę z taką cenę.
Ps: a ja zbieram na lupkę,zbieram i dozbierać nie mogę

Co do tematu, dwa miesiące temu też byłem w takiej sytuacji bo miałem mało kasy a chciałem super wiatrówkę.Po długiej lekturze i pomocy Kolegów z forum wybrałem sharpa innowe 1210 Wood i jestem bardzo i to bardzo zadowolony.
W skrócie:dozbieraj kaski i kup sharpa bo jest naprawdę przyzwoity jak na wiatrówkę z taką cenę.
Ps: a ja zbieram na lupkę,zbieram i dozbierać nie mogę

Sharp-Innowa 1210 Wood 4,5mm+PP3-9x40 AO, wiatrówka pistolet jednostrzałowy sprężynowy Made by niewiem