Pistolet CO2 do 250zł

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

podvodnik

Pistolet CO2 do 250zł

Post autor: podvodnik »

Witam,

Wiem, że pewnie macie już dość takich postów... ale...
proszę o pomoc w wyborze pistoletu wiatrówki na CO2 w cenie do kwoty 250zł... no góra 300zł

Wiatrówka ma służyć wyłącznie zastosowaniom rozrywkowym... małe rodzinne zawody celności przy niedzielnym grillu, zabawa w strzelaniu do butelek i puszek... nic ambitnego ;)
Jednak chciałbym aby była w miarę celna i dałoby się potłuc butelki :P

Przeglądałem forum i podobne posty ale przyznam się, że w temacie jestem zielony a w tej kwocie nie znajdzie się nic profesjonalnego.

Znalazłem w miarę pozytywne opinie o tym rewolwerze ale czy dokładając 100zł nie znajdę nic lepszego?

Proszę o pomoc w wyborze.
ssnake
Awatar użytkownika
maximus

Post autor: maximus »

Crosman 2240. Myślę że tego szukasz.
Diablik + Waver v10 2-10x38
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

podvodnik pisze:Wiem, że pewnie macie już dość takich postów
...dość, to mamy takich wejść...
http://nasze-wiatrowki.pl/viewforum.php?f=18
podvodnik

Post autor: podvodnik »

mam się przywitać tylko po to aby zadać jedno pytanie i więcej na forum się nie pokazywać?
tak jak wspomniałem potrzebuje tylko porady jaką wiatrówkę zakupić do zabawy w sobotnie popołudnia, nie mam zamiaru zajmować się strzelectwem na sportowo, nie chce należeć do żadnych kółek, związków, klubów... chcę tylko fachowej porady i więcej nie będę zawracał Wam głowy bo ja w tym temacie jestem zielony a nie chce kupić pierwszego lepszego badziewia tylko dlatego bo fajnie wygląda... a w tym wypadku to chyba bez różnicy czy mam na imię Wacław, Zbyszek czy Karolina i czym się zajmuje oraz jaki rozmiar buta noszę...
Awatar użytkownika
SlaweQ
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: SlaweQ »

podvodnik pisze:mam się przywitać tylko po to aby zadać jedno pytanie i więcej na forum się nie pokazywać?
tak jak wspomniałem potrzebuje tylko porady jaką wiatrówkę zakupić do zabawy w sobotnie popołudnia, nie mam zamiaru zajmować się strzelectwem na sportowo, nie chce należeć do żadnych kółek, związków, klubów... chcę tylko fachowej porady i więcej nie będę zawracał Wam głowy bo ja w tym temacie jestem zielony a nie chce kupić pierwszego lepszego badziewia tylko dlatego bo fajnie wygląda... a w tym wypadku to chyba bez różnicy czy mam na imię Wacław, Zbyszek czy Karolina i czym się zajmuje oraz jaki rozmiar buta noszę...
To odpowiedź już dostałeś.
Ten pistolet jest celny, nie ma odrzutu (napęd CO2) i ma dość energii co by rozpirzyć butelkę po browcu.

My nie zajmujemy się strzelectwem sportowo, tylko wszystko to robimy amatorsko.
Ponieważ nasze hobby traktujemy z pasją, to takie wejścia jak Twoje sa irytujące.
Skoro jednak nie ma znaczenia jak masz na imię, a Twój numer buta Nas nie obchodzi,
to temat uznaję za zamknięty.

Usługa informacyjna wykonana, klient zadowolony lub nie i tak więcej tu nie zajrzy.

Uczę się strzelać od nowa 8-)