Proszę o POMOC
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
-
-
-
- Ściepnik
To bardzo ważne stwierdzeniekamaz pisze:więc jestem zadowolony

... ale , ... na 10m to z tego Hatsana powinieneś strzelać do ciut mniejszych celów np. korek od butelki. Kaliber śrutu także będzie miał pomijalne znaczenie na tej odległości. Myślę , że musisz się dobrze ostrzelać z tym karabinkiem , a skoro zaczynasz od 10m (w sumie słusznie) , to mozesz używać dowolnego śrutu : tańszego , płaskiego ... który pozwoli Ci nacieszyć się karabinkiem . Później dobierzesz śrut do lufy , wiedząc jakie są Twoje możliwości ...
Miłego użytkowania ...

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
A tak jeszcze wracając na chwile do tej mojej wiatrówki ;], jak na razie pogoda jest lipna więc nie miałem dużo okazji do strzelania ;/ ale mam nadzieję, że niedługo będzie lepiej.
Chodzi mi jednak o to - bo chce się upewnić czy ten mój model to 3 generacja
. Gdzieś tam czytałem że model powinien mieć początek (już teraz tak dokładnie nie pamiętam ale 600 coś tam chyba ) a ja mam 1010 więc dobrze czy nie? (napis quattro trigger jest więc chyba wszystko ok)
Chodzi mi jednak o to - bo chce się upewnić czy ten mój model to 3 generacja

-
- Ściepnik
Ma być oznaczony : ... SAS QT ... skoro masz spust quattro trigger
, to jest to III generacja . Datą produkcji głowy sobie nie zawracaj ...

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
... często nie tam , gdzie celujemy