Hatsan 125 STG SAS
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Hatsan 125 STG SAS
Witam!
Mam pytanie Czy wiatówka Hatsan 125 STG SAS jest pożądną wiatrówką? Posłuży mi?
Proszę o opinie będe bardzo wdzieczny(dopiero co ją kupilem)
http://allegro.pl/wiatrowka-hatsan-125- ... 57832.html
Proszę o opinie będe bardzo wdzieczny(dopiero co ją kupilem)
-
-
-
Re: Hatsan 125 STG SAS
Witamy się TAM http://nasze-wiatrowki.pl/viewforum.php?f=18bryl2 pisze:Witam!
-
- Ściepnik
bryl2 pisze:Czy wiatówka Hatsan 125 STG SAS jest pożądną wiatrówką? Posłuży mi?
Wczoraj dopytywałeś się o karabinki z dolnym naciągiem i Co2 , a dzisiaj , bez dogłębnej wiedzy , na biegu ,kupiłeś Hatsana 125 i pytasz czy to dobry karabin ??bryl2 pisze:(dopiero co ją kupilem)

Po za tym nie ten dział

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
-
- -#Złoty Dobromir
-
Re: Hatsan 125 STG SAS
noooo.... i zachodź w głowę czy mówię prawdębryl2 pisze:Witam!

Tylko po cholere masz tą "lunete"? - przez nią nic nie widaćbryl2 pisze: Proszę o opinie będe bardzo wdzieczny(dopiero co ją kupilem)

Ten "śrut stalowy" to badziewie - ledwo lata

Aaaa lotki - zaje....ste cudo tylko po co?

Ale tak jak koledzy mówili - najpierw się czyta, pyta. Potem kupuje albo nie
A jak się czyta i loguje to się należy przywitać

Posdroofki
Ketto
Ketto
-
- -#Kustosz
-
- Ściepnik
Miałem ja ostatnio w ręce w sklepie .Była możliwość zakupu tego karabinku przeze mnie do momentu, kiedy nie wziąłem jej do ręki. Moje odczucia były następujące...strasznie wielka i ciężka. Przymierzyłem się do strzału i powiem szczerze ledwo ją utrzymałem i ustabilizowałem lufę do strzału. Dłuższe strzelanie z niej chyba będzie bardzo męczące bez podparcia. No i ta osada polimerowa mi raczej nie pasuje, wolę drewienko. Moim zdanie lepszy byłby jakiś mniejszy hatsan, w tej cenie jest co wybrać.
Ostatnio zmieniony 2011-05-05, 21:32 przez pala30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
- Ściepnik
... efekt wymierny juz jestbastek_34_WALCZ pisze:nie bądźcie tacy surowi dla chłopaka,

... nie była , tylko jest i nie ma co Naszego Forum porównywać do "beżowego" ... tam już byłoby po "kolumbijsku" ...bastek_34_WALCZ pisze: idea tego forum była przecież inna od iwebu

A w temacie Hatsana 125 ...
... to słuszna opinia , jednak są osoby którym ani waga , ani ciążenie na lufę nie przeszkadzają .Zwracam jednak uwagę na chyba najistotniejszą kwestię ; ... ten karabin został stworzony jako FAC , i jako taki spisuje się najlepiej . W sumie żadne "czary mary" speców od wiatrówek nie zrobią z niego kulturalnego karabinka w limicie i to jest główny powód do niekupowania tej serii Hatsanów . Kolega Ketto wie co mam na myśli , ponieważ posiada taki karabin (po tuningu by Cekaus) , strzelałem z niego przed i po poprawkach , oczywiście niebo a ziemia , ale i tak uważam że tak wykastrowany , męczy się w limicie ...pala30 pisze:Moje odczucia były następujące...strasznie wielka i ciężka. Przymierzyłem się do strzału i powiem szczerze ledwo ją utrzymałem i ustabilizowałem lufę do strzału. Dłuższe strzelanie z niej chyba będzie bardzo męczące bez podparcia.

bryl2 napisz skąd jesteś , bo moze się okazać , że blisko jest ktoś , kto pomoże Ci bezpośrednio w ujażmieniu tego karabinka ...

-
No właśnie rozwiązałeś zagadkę czy z "noooo" to żartowałem czy nieHiszpan63 pisze:... Kolega Ketto wie co mam na myśli , ponieważ posiada taki karabin (po tuningu by Cekaus) , strzelałem z niego przed i po poprawkach , oczywiście niebo a ziemia , ale i tak uważam że tak wykastrowany , męczy się w limicie ...Generalnie pudełkowy , to koszmar straszny ...

Otóż nie

Jak dla mnie i do moich "wyczynów" jest OK. Faktycznie Cekaus

mi jego waga nie przeszkadza,
osady specjalnie poszukiwałem taka jaka mam
kaliber - cenowo tragedii nie ma

i tu jest podstawowy punkt wywodu: MNIE SIĘ PODOBA, DAJE RADOCHĘ I JESTEM ZADOWOLONY. I nie ma na to żadnego argumentu przeciw

Jak bym chciał się ścigać szukał bym innego stosunku mocy do masy niż to czym jeżdżę obecnie

Posdroofki
Ketto
Ketto
-
- Ściepnik
... ale ...Ketto pisze:i tu jest podstawowy punkt wywodu: MNIE SIĘ PODOBA, DAJE RADOCHĘ I JESTEM ZADOWOLONY. I nie ma na to żadnego argumentu przeciw
... znaczy się ... w pełni świadomy wybór (oczywiście wiem o tym , bo się znamyKetto pisze:mi jego waga nie przeszkadza,
osady specjalnie poszukiwałem taka jaka mam

Chciał , nie chciał ... czeka bryla2 warsztat . Jeżeli ma być tanio , to tylko samodzielne grzebanko ...