Totalny mętlik
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Totalny mętlik
Witam Szanowne Grono.
Niedawno wymarzyłem sobie BMK-40 i już prawie po Waszych odpowiedziach na mój post się zdecydowałem.
Ale pośledziłem sobie kilka innych modeli i poczytałem o nich na różnych forach i mam sieczkę z mózgu. Dlatego mam do Kolegów prośbę.
Proszę o szybki ranking kilku modeli - typu miejsce 1, miejsce 2, może to przybliży mnie do zakupu. Lubię taki myśliwski styl osady.
I tak: BMK-40,BMK-27,Norica Quick, Norica Storm, Norica Star Gold, Gamo Hunter 440, Gamo CF-30.
Zauważcie, że oprócz Quicka(choć na allegro jest jedna ciekawa oferta) wszystkie są w podobnym przedziale cenowym.
Dzięki za odpowiedzi.
Niedawno wymarzyłem sobie BMK-40 i już prawie po Waszych odpowiedziach na mój post się zdecydowałem.
Ale pośledziłem sobie kilka innych modeli i poczytałem o nich na różnych forach i mam sieczkę z mózgu. Dlatego mam do Kolegów prośbę.
Proszę o szybki ranking kilku modeli - typu miejsce 1, miejsce 2, może to przybliży mnie do zakupu. Lubię taki myśliwski styl osady.
I tak: BMK-40,BMK-27,Norica Quick, Norica Storm, Norica Star Gold, Gamo Hunter 440, Gamo CF-30.
Zauważcie, że oprócz Quicka(choć na allegro jest jedna ciekawa oferta) wszystkie są w podobnym przedziale cenowym.
Dzięki za odpowiedzi.
Artemis CR600W+Diana 3-9x32AO
-
- Ściepnik
Jak na moje to upoluj używanego TX-a, duża szansa że będzie po dopieszczeniu.
Jak podoba Ci się Gamo Hunter, to na iwebie masz ofertę z nową ceną:
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?p=100 ... 4e#1002246
Jak podoba Ci się Gamo Hunter, to na iwebie masz ofertę z nową ceną:

Uczę się strzelać od nowa

-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
-
-
Po niedawnym opisie Gamo Hunter 440 przez Senia zdecydowanie nie kupiłbym tego karabinka
TX200 wiadomo, że fajny ale myślę, że cenowo znacznie odbiega od proponowanych przez kolegę.
BMK 40 ma kolega na strzelnicy i raczej sobie chwali

TX200 wiadomo, że fajny ale myślę, że cenowo znacznie odbiega od proponowanych przez kolegę.
BMK 40 ma kolega na strzelnicy i raczej sobie chwali

Proszę kontaktować się tylko na mail: slavek_t@interia.pl
Nie wchodzę na forum Darasa i nie odpisuję na PW
Nie wchodzę na forum Darasa i nie odpisuję na PW
-
- Ściepnik
Ja mam plasticzanego Gamonia już ze cztery lata ,miałem dwa Whisper X , żadnych luzów na kostce , odkształceń itp nie ma , a zaręczam , że eksploatowany do bóluslavek_t pisze:Po niedawnym opisie Gamo Hunter 440 przez Senia zdecydowanie nie kupiłbym tego karabinka

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
Nie słuchaj nikogo, bo i tak każą Ci slavię kupić...o norikach Koledzy nie piszą, bo tylko ja, i kiedyś Emhyrion mieliśmy Marvic Golda z hiszpańską sprężynką, mnie jeszcze mod.56 pozostał (taki maluch, jak hw30, tylko lepszy).
Wybierz sam, bo to będzie Twoja dziewczyna, Twoje dziecko, Twoja przyjemność...
Nigdy nikogo o takie rzeczy nie pytałem, po prostu - kupowałem i tyle...ew. zmartwienia póżniej, ale to były moje zmartwienia...Koledzy bardzo łatwo podsuwają Ci sprzęty po 2000 zł, ale...
Wybierz sam, bo to będzie Twoja dziewczyna, Twoje dziecko, Twoja przyjemność...
Nigdy nikogo o takie rzeczy nie pytałem, po prostu - kupowałem i tyle...ew. zmartwienia póżniej, ale to były moje zmartwienia...Koledzy bardzo łatwo podsuwają Ci sprzęty po 2000 zł, ale...
-
- Ściepnik
Noo ... zwłaszcza w mojągreen_thunder pisze:.Koledzy bardzo łatwo podsuwają Ci sprzęty po 2000 zł, ale zajrzyj im w stopki...

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
... często nie tam , gdzie celujemy

-
-
Ech... Ten Marvic to było mistrzostwo świata, czasem żałuję, że już zniknął z horyzontu. Rysowana lufa, celny nie tylko jak na hiszpankę, ale w ogóle jak na sprężynę...green_thunder pisze:Nie słuchaj nikogo, bo i tak każą Ci slavię kupić...o norikach Koledzy nie piszą, bo tylko ja, i kiedyś Emhyrion mieliśmy Marvic Golda z hiszpańską sprężynką (...)
Ja lubię Nornice. Nie robią tego w Chinach z plastelinowej blachy, tylko z normalnej stali, mechanizm może nie jest podobnej jakości co w HW, ale spokojnie "daje radę". Moim zdaniem to sprzęt niesłusznie odstawiony na boczny tor.
A co najgorsze, Norica bankrutuje, zmienia właściciela i to, co napisałem o nich powyżej wkrótce może już nie mieć zastosowania. Będą to pewnie robić w Chinach, z plastelinowej blachy...

- Ściepnik
Ooooo, przepraszam. Ja takiego nie polecałem!green_thunder pisze:Koledzy bardzo łatwo podsuwają Ci sprzęty po 2000 zł, ale...
Chyba że taką BeeMKę http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=79911

BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn... 

-
-