Chłopie, wyluzuj, nie zachowuj się jak ... stolatek :) Nie ta okazja pierwsza, nie ta ostatnia.DeathGod72 pisze:Poprosiłem właściciela o wstrzymanie się ze sprzedawcą, dostałem odpowiedź:
No chłopaki - tak mnie nakręcacie na tą maszynę, a tu ona zniknie mi sprzed nosa... :( Za wcześnie chyba wziąłem się za planowanie zakupów...W tej chwili maszyna jest zarezerwowana do jutra. Jestem na etapie rozmowy z kupcem. Jezeli się nie dogadam, to nadal będzie do kupienia ale mam kilku chętnych
Nowa wiatrówka (na 18stkę)
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Zapisałem się do Anonimowych Alkoholików z Texasu, mam BMI 200 i grupę krwi Mk3 

-
-
No i co, jeśli dobrze zrozumiałem - oczekujesz, że ktoś kto Cię nie zna wywali 5 paczek w powietrze na sprzęt którego na oczy nie widział? A Ty się za miesiąc rozmyślisz albo powiesz że starsi Cię przyblokowali? Zejdź na ziemię...DeathGod72 pisze:Ale ja właśnie jestem "...stolatek"...Mam nadzieję - mimo swojego młodego wieku zawiodłem się już wiele razy - jeśli nie na przedmiotach, to na sytuacji. Jak nie na sytuacji, to na ludziach...
Zapisałem się do Anonimowych Alkoholików z Texasu, mam BMI 200 i grupę krwi Mk3 

-
I jeszcze napewno nie raz Cię to spotkaDeathGod72 pisze:mimo swojego młodego wieku zawiodłem się już wiele razy - jeśli nie na przedmiotach, to na sytuacji. Jak nie na sytuacji, to na ludziach...

Sharp 1210+Barska 3-12x40AO; Iż61 CPR2*+CCCP; Iż 61 CPR1 + kolimator, Gamo Compact; Iż38
*/ CPR=CustomPabloRudnik
*/ CPR=CustomPabloRudnik
-
-
- Ściepnik
DeathGod72, ... cierpliwość , cierpliwość , cierpliwość
... niecierpliwy strzelec , to kiepski strzelec
... nieprzewidywalny i nieskuteczny . Okazje się trafiają , a jeszcze może coś uciułasz i będziesz mógł spokojnie zakup przemyśleć i zrealizować.

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
-
-
- Ściepnik
Na Odyna !!DeathGod72 pisze: A są jakieś szanse, że w ciągu miesiąca pojawi się coś równie dobrego i w równie "niskiej" cenie?

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
... często nie tam , gdzie celujemy

-
To weź przykład ze mnie. W grudniu byłem zdecydowany kupić CZ 200 Hunter, bo nie miałem kasy na coś innego. Na szczęście, albo i nie, nie było mojego rozmiaru. No to czekałem cierpliwie, zbierałem kasę i wertowałem przy pomocy kolegów dział K/S na różnych forach. I niedawno trafiła się okazja, BSA S-10, na widok której wcześniej tylko się śliniłem. Cierpliwość przychodzi z wiekiem, więc jeszcze wszystko przed Tobą. 
PS. Na pomoc kolegów możesz na pewno liczyć. Mnie nawet przywieźli karabinek z Krakowa, za "Bóg zapłać".

PS. Na pomoc kolegów możesz na pewno liczyć. Mnie nawet przywieźli karabinek z Krakowa, za "Bóg zapłać".

-
Ok. Przepraszam ponownie za moją niedojrzałość i niecierpliwość. Postaram się trochę dozbierać jeszcze kaski. Aczkolwiek, jeśli w międzyczasie uda się komuś z Was znaleźć ciekawą ofertę sprzedarzy, podrzućcie linka na e-mail: DeathGod72@ovi.com
Bóg zapłać wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam.
Bóg zapłać wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam.
-
- Ściepnik
Zaglądaj czasem tutaj:DeathGod72 pisze:jeśli w międzyczasie uda się komuś z Was znaleźć ciekawą ofertę sprzedarzy, podrzućcie linka
http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php?t=2466
i tutaj:
http://nasze-wiatrowki.pl/viewforum.php?f=61
... z warzyw najbardziej lubię tytoń.
-
Witam ponownie - może ktoś tu jeszcze zajrzy:
Ciężko wyszukać teraz tak dobrą ("tuningowana", sprawna, ładna i niedroga) ofertę, tak ja ta wcześniejsza...
Więc mam pytanie: W przypadku, gdybym znalazł nietuningowaną wiatrówkę Slavię lub Hatsana ile musiałbym dołożyć na "tjuning"?
I w przypadku Slavi, który model jest lepszy: 634, 631 czy wersja "lux"? Które modele Hatsana są "lepsze"?
Czy w ogóle opłaca się kupować nietuningowaną i robić to samemu?
Ciężko wyszukać teraz tak dobrą ("tuningowana", sprawna, ładna i niedroga) ofertę, tak ja ta wcześniejsza...
Więc mam pytanie: W przypadku, gdybym znalazł nietuningowaną wiatrówkę Slavię lub Hatsana ile musiałbym dołożyć na "tjuning"?
I w przypadku Slavi, który model jest lepszy: 634, 631 czy wersja "lux"? Które modele Hatsana są "lepsze"?
Czy w ogóle opłaca się kupować nietuningowaną i robić to samemu?
-
- Ściepnik