Regulacja celownika Tru glo
Moderator: Hiszpan63
-
Regulacja celownika Tru glo
Witam. Zakupiłem wczoraj wiatrówkę Designed Germany TYTAN Model B3-4 Cal-4,5mm z celownikiem Tru glo i mam problem z poprawnym wyregulowaniem tego celownika. Proszę o pomoc.
-
- Ściepnik
Tzn. że co ??? ... może jakieś szczegóły , bo nic z tego tekstu nie wiadomo .
Jeśli się nie mylę , to parę dni temu na beżowym ostrzegano Cię przed zakupem tego szajsu .... było się zastanowić , czemu Koledzy odradzają
Jeśli się nie mylę , to parę dni temu na beżowym ostrzegano Cię przed zakupem tego szajsu .... było się zastanowić , czemu Koledzy odradzają

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
To jak mówiłem , za dużo z tym nie powalczysz, jedynie wszystkie luzy polikwidować.
Najlepiej sprzedaj ten karabinek, puki jest nowy i nie ma oznak użytkowania.
Mam taką wiatrówkę, może się różni jakimiś szczegółami , ale ogólnie jest taka sama jak moja.
Jeżeli chcesz co nieco osiągnąć to czeka cię trochę pracy przy jej modernizacji , ale na rewelacyjne wyniki nie licz, to jest niemożliwe.
Na forum jest bardzo dużo informacji na temat takiego karabinka , więc zanim zasypiesz nas pytaniami , używaj zakładki szukaj wpisując b3-1
Najlepiej sprzedaj ten karabinek, puki jest nowy i nie ma oznak użytkowania.
Mam taką wiatrówkę, może się różni jakimiś szczegółami , ale ogólnie jest taka sama jak moja.
Jeżeli chcesz co nieco osiągnąć to czeka cię trochę pracy przy jej modernizacji , ale na rewelacyjne wyniki nie licz, to jest niemożliwe.
Na forum jest bardzo dużo informacji na temat takiego karabinka , więc zanim zasypiesz nas pytaniami , używaj zakładki szukaj wpisując b3-1
[scroll]# GAMO FALCON # SLAVIA 634#[/scroll]
-