... o dziwo nie tylko w erze , ale też tacy oszuści jak Asparte na tym właśnie bazują . Przestrzegam przed wszelkimi interesami z tym osobnikiem , używającym również na beżowym nicka Shido .... wszelkie ewentualne wyjaśnienia chętnie udzielę na PW .
Jednakże jakby co i kogoś urzekła jego oferta , to tylko za pobraniem i niech pokazuje fotki przedmiotu
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Cortez pisze:Ooooo... A właśnie chciałem koledze polecić HW - bo cena wydawała się przystępna....
... polecać możesz , ale zakup tylko za pobraniem . Do tego istnieje możliwość , że sprzęty pochodza z wyłudzenia internetowego
Mam wszelkie dowody na proceder tego osobnika , mało wiele wyłudziłby HW95 z osprzętem od nas na podstawie sfałszowanego skanu przelewu bankowego
Niech to będzie przestroga . Ja towaru nie straciłem , ale litości nie ma . Już dwóch Kolegów się ze mną kontaktowało informując o problemach z odzyskaniem pieniędzy lub towaru od tego indywiduum ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Sprawy nie znam i nie mam nic do użytkownika Asparte. Odniosę się tylko do wyłudzeń: PUBLIKOWAĆ i PRZYKLEJAĆ ostrzeżenia przed złodziejami i oszustami. Pleni się tego cholerstwa coraz więcej.
Witam,
a może ktoś zna człowieka o nicku grzaniu na beżowym ?
Prosiłbym o jakieś informacje...
Dawno mnie nie było, wiele się pozmieniało
Chciałbym z Nim pohandlować, dlatego interesują mnie opinie...
pozdrawiam
dla siebie żyjesz dniem dzisiejszym, dla swoich bliskich-każdym kolejnym...
Pewnie jego działalność związana jest z jakimś miejscem, musiał by korzystać z IP serwera lub z TOR'a. Nie wierzę , że chodzi do galerii handlowej czy Mc'Donka, chyba że korzysta z usług jakiegoś większego prowidera i to jego IP widać, ale w tedy można by przynajmniej określić miasto. Ma ktoś od niego @, powinien być tam adres z którego został wysłany. Nie mam doświadczenia informatycznego, ale może któryś z kolegów ma i mógł by coś podpowiedzieć?
www.wsststrzelec.pl
AATX200+mDOT hatsan 25 supercharger+Alchemik inside HW100_BushnellXLTremington 1858 new army .44