Crosman 2240
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Crosman 2240
Troszkę z wyprzedzenie zakładam temat ale za to jak dostanę pistola będe wiedział co w nim poprawić i jak. Otórz na gwiazdę dostanę właśnie C 2240. Interesuje mnie cóż tam można poprawić po fabryce i jak. Wiele chciał bym zrobić sam ale nie wiem czy dam radę bo nigdy nie gmerałem w sprzęcie na Co2. Wiem że na dzień dobry zmienie zamek na taki z szyną, zastanawiam sie też nad zmianą kalibru tylko nie wiem czy warto. Bardzo proszę o porady, linki, schematy.
Diablik + Waver v10 2-10x38
-
-
Ale mnie człowieku interesuje opinia kogoś kogo znam, kogoś do kogo będe mógł ewentualnie zadzwonić bądź napisać na gg gdy będe miał rozbebeszony sprzęt i nie będe wiedział co dalej. Ja wiem (nie wiem czy ty też) Ze na tym forum jest fachowiec od Co2, może się odezwie I widzisz przez to że jestm na forum 3 lata jak napisałeś to wielu z tych ludzi do których kierowałem to pytanie znam osobiście ze zlotu albo z zawodów i wiem jaką wiedzą dysponują. Dlatego zapytałem tu. A tematy na iwebie o C2240 przeczytałem od deski do deski wszystkie więc nie pisz że mi się nie chcę.
A co do kolegi o którym wspomniałeś to nie będe ci tłumaczył dlaczego tak napisałem. Jeśli ty nie widzisz nic idiotycznego w tym pytaniu to proszę cię bardzo poleć koledze wiatrówkę do samoobrony a potem jeszcze wysyłaj paczki do pierdla biedakowi ( bo przecież nikt nie uświadomił mu że nie wolno strzelać do ludzi)kiedy coś zmaluje poleconym przez ciebie sprzętem.
Ale nie o tym chyba jest ten temat co?
Pozdrawim
A co do kolegi o którym wspomniałeś to nie będe ci tłumaczył dlaczego tak napisałem. Jeśli ty nie widzisz nic idiotycznego w tym pytaniu to proszę cię bardzo poleć koledze wiatrówkę do samoobrony a potem jeszcze wysyłaj paczki do pierdla biedakowi ( bo przecież nikt nie uświadomił mu że nie wolno strzelać do ludzi)kiedy coś zmaluje poleconym przez ciebie sprzętem.
Ale nie o tym chyba jest ten temat co?
Pozdrawim
-
-
Jestem na forum nowy tak jak i Kolega na którego nakrzyczałeś. Po prostu my nowi nie raz nie zdajemy sobie sprawy, że niektóre pytania zadajemy idiotyczne. Dlatego wziąłem tego Kolegę w obronę, bo czasami nas zielonych warto uświadomić tylko spokojniej . A jeśli chodzi o to czy Ci się chce czy nie to zasugerowałem się tym:
"zastanawiam sie też nad zmianą kalibru tylko nie wiem czy warto. Bardzo proszę o porady, linki, schematy." Bo troszkę na różnych forach o 2240 też wyczytałem. Nie miałem zamiaru prowokować awantury. Pozdrawiam
"zastanawiam sie też nad zmianą kalibru tylko nie wiem czy warto. Bardzo proszę o porady, linki, schematy." Bo troszkę na różnych forach o 2240 też wyczytałem. Nie miałem zamiaru prowokować awantury. Pozdrawiam

Artemis CR600W+Diana 3-9x32AO
-
Jak wyczytałeś trochę to podpowiedz.
Słuchaj a jak by ktoś tobie zadał pytanie jaki nóż kupić do samoobrony allbo który kij bejsbolowy to też byś poradził? Zauważ że tam kolega napisał że myśli właśnie nad nożem. To nie wróży nic dobrego. Poradził byś coś temu młodzieńcowi gdyby był twoim synem?
Słuchaj a jak by ktoś tobie zadał pytanie jaki nóż kupić do samoobrony allbo który kij bejsbolowy to też byś poradził? Zauważ że tam kolega napisał że myśli właśnie nad nożem. To nie wróży nic dobrego. Poradził byś coś temu młodzieńcowi gdyby był twoim synem?
-
Nie i dlatego Mu niczego nie doradzałem. W postach wyżej w jego temacie Koledzy troszkę łagodniej wyjaśnili co się robi z wiatrówkami i do czego one służą i że pomylił fora. A mnie chodziło tylko o to, że tak nagle wyskoczyłeś "że jeszcze są tak ......... ludzie".
Podpowiadał Ci nie będę bo przecież w sieci już wszystko wyczytałeś a ja zasugerowałem się tym: "Bardzo proszę o porady, linki, schematy."
Podpowiadał Ci nie będę bo przecież w sieci już wszystko wyczytałeś a ja zasugerowałem się tym: "Bardzo proszę o porady, linki, schematy."
Artemis CR600W+Diana 3-9x32AO
-
Bo jak SKS - SKS'em nikt nigdy nie odsyłał tutaj proszących o pomoc i poradę do Googli, co najwyżej podawał konkretne linki. Dlatego SKS jest NASZYM forum, innym od wszystkich, gdzie każdy może zadać każde pytanie nie bojąc się zarzutów o lenistwo.
Bo wiesz gufi-74, my tu zwyczajnie lubimy sobie pomagać. Mam nadzieję, że sam polubisz pomaganie
Pozdrowionka
Sorki za OFF...
Bo wiesz gufi-74, my tu zwyczajnie lubimy sobie pomagać. Mam nadzieję, że sam polubisz pomaganie

Pozdrowionka
Sorki za OFF...
-
-

Niewielka Zbrojownia
-
No to czekam Pawle na jakieś podpowiedzi. Pistolet przyjedzie jutro lub pojutrze, żona go schowa bo to pod choinkę ale ja go na bank znajdę (w końcu to nie takie duże mieszkanie
) I coś tam już pogrzebie tak że na wolne w święta będzie jak znalazł.
Gufi-74 nie ma problemu, dla mnie poprostu nie ma miejsca na spokojną odpowiedz na pytanie co kupić żeby w razie czego strzelać z tego do ludzi. I tyle. Widocznie się różnimy w tej kwesti. EOT

Gufi-74 nie ma problemu, dla mnie poprostu nie ma miejsca na spokojną odpowiedz na pytanie co kupić żeby w razie czego strzelać z tego do ludzi. I tyle. Widocznie się różnimy w tej kwesti. EOT
-
-
-
-