HATSAN AT 44 a może coś innego ?

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
BartT-bag

HATSAN AT 44 a może coś innego ?

Post autor: BartT-bag »

Zaciekawił mnie ten model Hatsana , jak myslicie jest warty uwagi czy zapolować na cos innego (tańszego) ...?

Rozglądam się jeszcze za używka aby nie wypieniezyc sie za bardzo
Już opadam z sił... jaką pukawke sobie sprawic, aby w razie czego nie bylo wiekszego problemu z jej sprzedaza oraz co najwazniejsze abym był zadowolony.

Na duzych dystansach nie bede strzelał , ale zalezy mi aby byla celna , kaliber 4.5mm. Z naciągiem nie chce , chyba ze mielibyscie naprawde cos dobrego do polecenia :)
Zastanawiałem sie nad Sharpem bo przez pol roku nie zawiodł mnie .. no ale sam teraz nie wiem czy warto go znow kupowac... jak widzicie duzy mam rozrzut pomiedzy modelami wiatrowek

Ale od jakiegos czasu mysle nad jakas pukawką PCP do ktorej kupie pompke.

Post autor: jarn »

W K/S jest BSA Lonestar za tauzena. Wykonanie dużo lepsze niż Hatsan. Resztę może Marcin albo Robert opowie.
AA EV2 + EB10x42
Awatar użytkownika
maximus

Post autor: maximus »

Za tysiaka łykał bym bez zastanowienia. Jak u ciebie krucho z walutą to możesz narazie pogonić tłumik z tej besy. Do tego zestaw do ładowania i tania butla. Myslę że w 1500 powinieneś się zamknąć. Karabinek (myślę o lonestarze) bardzo fajny, miałem rok , nie było problemów. Moim zdaniem po drobnych poprawkach opisanych przez Doktora pio na tym forum duzo lepszy niz S400. Jeśli masz takie pieniadze i nie zajedziesz budrzetu domowego bierz ze spokojnym sumieniem.
Diablik + Waver v10 2-10x38