Wiatrówka do 200 zł
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Wiatrówka do 200 zł
Witam.
Ostatnio u znajomego postrzelałem sobie z wiatrówki i zafascynowało mnie to.
Chciałbym kupić coś na próbę, tak żeby tylko czasami postrzelać rekreacyjnie do 200zł.
Jeśli bardzo mi się to spodoba, będę szukał coś droższego. Znalazłem takie wiatrówki, ale nie wiem czy to dobry wybór:
http://allegro.pl/wiatrowka-tytan-lb600-4-5mm-gratisy-i3293408426.html
lub
http://allegro.pl/mocna-wiatrowka-magnum-4-5-mm-luneta-13-gratisow-i3252996785.html
A może wy coś polecacie?
Bardzo proszę o pomoc, chciałbym dobrze zacząć przygodę z tym sportem, a nie kupić jakiś chiński kawał plastiku
Ostatnio u znajomego postrzelałem sobie z wiatrówki i zafascynowało mnie to.
Chciałbym kupić coś na próbę, tak żeby tylko czasami postrzelać rekreacyjnie do 200zł.
Jeśli bardzo mi się to spodoba, będę szukał coś droższego. Znalazłem takie wiatrówki, ale nie wiem czy to dobry wybór:
http://allegro.pl/wiatrowka-tytan-lb600-4-5mm-gratisy-i3293408426.html
lub
http://allegro.pl/mocna-wiatrowka-magnum-4-5-mm-luneta-13-gratisow-i3252996785.html
A może wy coś polecacie?
Bardzo proszę o pomoc, chciałbym dobrze zacząć przygodę z tym sportem, a nie kupić jakiś chiński kawał plastiku
-
-
To, co zapodałeś - to właśnie klasyczna "chinina".....nie da się kupić nic rozsądnego do 400 zł. Optyka, to osobny temat. 
P.S. O "lunetkach" i "gratisach" z tych ofert zapomnij....może te baterie sie przydadzą - np. do latarki.

P.S. O "lunetkach" i "gratisach" z tych ofert zapomnij....może te baterie sie przydadzą - np. do latarki.

Ostatnio zmieniony 2013-06-03, 20:22 przez Cortez, łącznie zmieniany 1 raz.
Daystate Merlyn S + Nitrex 3-9x42/SS 10x42
-
-
- Ściepnik
Kolego, ja proponuję zacząć od powitalni, troszkę kultury nie zaszkodzi.
Poczytaj uważnie trochę forum. Ty idziesz na zupełną łatwiznę , oczekujesz , że ktoś powie ci jaki karabinek kupić , zero zaangażowania z Twojej strony.
Takich pytań jak twoje już wielu zadawało, poczytaj te posty a wszystkiego się dowiesz.
Na początek zapraszam TU
Poczytaj uważnie trochę forum. Ty idziesz na zupełną łatwiznę , oczekujesz , że ktoś powie ci jaki karabinek kupić , zero zaangażowania z Twojej strony.
Takich pytań jak twoje już wielu zadawało, poczytaj te posty a wszystkiego się dowiesz.
Na początek zapraszam TU
[scroll]# GAMO FALCON # SLAVIA 634#[/scroll]
-
Bardzo przepraszam szanownego Pana, ale chyba od tego jest forum, aby pomagać. Nie sądzę aby na forum z 3 tysiącami użytkowników za dużo się działo, więc chyba nie macie tu za dużo do roboty. Jeśli użytkownikowi forestkorsze, nie pasuje, może w tym temacie nie odpowiadać.
Znalazłem używanego hatsan'a, cokolwiek to znaczy:
http://allegro.pl/hatsan-mod-70-4-5-mm- ... 15340.html
co o tym sądzicie, i czy byłaby możliwość dokupienia do tego lunety?
Znalazłem używanego hatsan'a, cokolwiek to znaczy:
http://allegro.pl/hatsan-mod-70-4-5-mm- ... 15340.html
co o tym sądzicie, i czy byłaby możliwość dokupienia do tego lunety?
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
... jaaaasne , czekamy tylko aż kolejny taki jak Ty leń , zapędzi nas do roboty ..Venom pisze: Nie sądzę aby na forum z 3 tysiącami użytkowników za dużo się działo, więc chyba nie macie tu za dużo do roboty.

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
- -#Kustosz
Forum SKS jest po to by, jak napisałeś Kolego, pomagać innym, ale nie leniom - przeczytałeś choć jeden wątek na temat wyboru wiatrówki? Dotrzymałeś warunków regulaminu? Jeśli takowy dokument raczyłeś przeczytać. Nie bądź arogancki w swoich postach, bo po prostu wylecisz z forum z hukiem i wierz i nikt nie będzie po Tobie płakał.
PS
grzeczność wymaga bym się odniósł do Twojego posta, ale masz rację, że nikt nie musi na Twoje impertynenckie wiadomości odpowiadać.
PS
grzeczność wymaga bym się odniósł do Twojego posta, ale masz rację, że nikt nie musi na Twoje impertynenckie wiadomości odpowiadać.
Krzysztof
Quackenbush i nowsze
Quackenbush i nowsze
-
Dobra, przepraszam wszystkich. Nie miałem zamiaru nikogo obrażać, tylko chciałem dowiedzieć się, jaki karabinek kupić.
Już nie proszę abyście podawali jakieś propozycje, tylko chcę zapytać którą z tych 3 wybrać:
allegro.pl/wiatrowka-tytan-lb600-4-5mm- ... 08426.html
czy
allegro.pl/mocna-wiatrowka-magnum-4-5-m ... 96785.html
czy
allegro.pl/hatsan-mod-70-4-5-mm-pokrowi ... 15340.html
Już nie proszę abyście podawali jakieś propozycje, tylko chcę zapytać którą z tych 3 wybrać:
allegro.pl/wiatrowka-tytan-lb600-4-5mm- ... 08426.html
czy
allegro.pl/mocna-wiatrowka-magnum-4-5-m ... 96785.html
czy
allegro.pl/hatsan-mod-70-4-5-mm-pokrowi ... 15340.html
-
- Ściepnik
Aleś wejście zrobił... Jak Ci tu mówią, że do 200zł nie kupisz nic dobrego, to tak jest. Tych chińskich gówien z dwóch pierwszych linków nawet nie bierz pod uwagę, bo stracisz nie tylko kasę, ale i jakiekolwiek chęci do strzelania. Ostatnio był temat poświęcony poszukiwaniom wiatrówki do 300zł. Znaj moją dobroć i łap linka: http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php?t=6871
Na przyszłość zapamiętaj, że jak wchodzisz do jakiejś społeczności, to warto się chwilę rozejrzeć, poznać obowiązujące zasady. W tej chwili wyszedłeś na nieokrzesańca bez grama kultury i ciężko Ci będzie takie wrażenie zatrzeć. Wrzaski i pyskówka nie pomogą w rozwiązywaniu problemów - nie tylko w Internecie.
Na przyszłość zapamiętaj, że jak wchodzisz do jakiejś społeczności, to warto się chwilę rozejrzeć, poznać obowiązujące zasady. W tej chwili wyszedłeś na nieokrzesańca bez grama kultury i ciężko Ci będzie takie wrażenie zatrzeć. Wrzaski i pyskówka nie pomogą w rozwiązywaniu problemów - nie tylko w Internecie.
[center]
TX 200 Mk3 + Bushnell Legend 5-15x40 AO
Silny jak lis, sprytny jak tur, szybki jak żółw 
Sygnatóra zastempcza.[/center]

Sygnatóra zastempcza.[/center]
-
- Ściepnik
Skoro masz 200 zł do wyrzucenia , to kup sobie to ... http://www.jula.pl/wiatrowka-zkompozytu-4-5mm-777770 ... to jakiś klon QB18 w polimerku . Coś tam przy tym pogrzebać trzeba , jak i przy każdej sprężynie . Ale też ma to normalne gabaryty i na kilka strzelanek wystarczy .... być może ...
... uprzedzam pytania
... nie jest mocna , nie jest super precyzyjna , trzeba ztuningować , jak się popsuje to masz gwarancję sklepu ... 

... uprzedzam pytania

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
... często nie tam , gdzie celujemy

-
Za tę kwotę lepiej kupić to: www.tablica.pl/oferta/wiatrowka-iz-38-m ... d;promoted
Założysz nową uszczelkę oraz sprężynę (bez kłopotu) i przyjemność gwarantowana, a także ew. odsprzedaż nie stwarza problemu.
Założysz nową uszczelkę oraz sprężynę (bez kłopotu) i przyjemność gwarantowana, a także ew. odsprzedaż nie stwarza problemu.
Ostatnio zmieniony 2013-06-04, 11:57 przez green_thunder, łącznie zmieniany 2 razy.
-
-