To był chrzest bojowy mojej nowej zabawki , na razie szło mi lepiej z pistoletu , trzeba będzie trochę kg śrutu wystrzelić , żeby zacząć w cokolwiek trafiać
Steyr LP 2 , HW97k , FWB 65 , Zoraki HP-01 , Łucznik WZ.70 , Crosman 1377 i 1322 by emes71 , Walther CP Sport
Kurcze, kusicie tymi IŻ- ami, chyba kupię, bo akurat na tyle budżet pozwala
Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
pala30 pisze:Nie wiem czy mój nie pójdzie do wzięcia bo z kaską krucho po zakupie Slavci.Jak co daj znać.
Nie ma problemu, bo właśnie czekam, aż na Beżowym się coś pojawi Jak coś to BIORĘ
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
Niech się robi co chce a Iż w przyszłym roku będzie i u mnie :-) jest taki trochę inny i to mnie właśnie ciągnie. Miałem zostawić Remnika ale mam kupca i to napalonego.
Strzelam bo lubię :-) AR 50 PCP.
( Celuj w księżyc- jeśli nie trafisz, trafisz między gwiazdy )
...za tę kaskę to trzy C-11 byś miał...zastanów się, taka broń
... Robercie, w domu 5 pistoli, a Ty 6 proponujesz długich ino 3 są więc szanse trzeba wyrównywać, a nie pogłębiać