Pierwsza wiatrówka
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
...jest taka możliwość, a i sądzę, że Szanowna Załoga da puknąć, tylko telefon z powołaniem się na forum znacznie ułatwi kontakt...Bartek24 pisze: Czy w stacjonarnym sklepie Cekausa, jest możliwość obejrzenia sprzętu, aby ostatecznie móc podjąć decyzję? Bo tak się składa, że mieszkam w bliskiej okolicy.
Ostatnio zmieniony 2013-12-29, 17:00 przez green_thunder, łącznie zmieniany 1 raz.
-
...montaże to oni już jakiś czas mają do d...y, lepiej kupić bez, a przy okazji nabyć w cekausie dwuczęściowy, centryczny SportMatch-59, używam takiego do różnych wiatrówek już ze dwa lata i będę go zachwalał...Praktiko pisze:Montaż w zestawie za miękki więc rozejrzyj się za innym , jednoczęściowym np. Leapersa
-
Bardzo słusznie , że go zachwalasz bo jest bdb. Napisałem Leapersa bo taki już lepszy niż ten PP. Problem tylko z zakupem lunety PP bo sam nie mogłem znaleźć(niby są w sklepie , a tam napis: towar niedostępny), a może lepsza Nikko o takim samym powiększeniu? Pozdrawiam
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
-
Tak też zrobię, bo już w niejednej dyskusji czytałem o tym, żeby poszukać silniejszego montażu. A co do samej lunety, to zielony sklep nie ma jej na swojej stronie, ale przez swoje konto na allegro, sprzedaje PP wraz z tym ich montażem za 229 zł. I na chwilę obecną to chyba tylko tak można ją dostać, jeśli chodzi o nówkę oczywiście.