Mało czasu ale może zdążę -) Gamo o gładkiej lufie
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Mało czasu ale może zdążę -) Gamo o gładkiej lufie
Witam!
Ostatnio przeglądając znany serwis zobaczyłem:http://www.allegro.pl/item438088897_wia ... m_bcm.html
Nóweczka ale bez gwintu! Firma dobra - tak myślę.
Czy macie doświadczenia gładkolufowe?
Rozsądek mówi że gwintówka celniejsza - a jak w praktyce?
Pozdrawiam!
Andrzej
Ostatnio przeglądając znany serwis zobaczyłem:http://www.allegro.pl/item438088897_wia ... m_bcm.html
Nóweczka ale bez gwintu! Firma dobra - tak myślę.
Czy macie doświadczenia gładkolufowe?
Rozsądek mówi że gwintówka celniejsza - a jak w praktyce?
Pozdrawiam!
Andrzej
Pozdrawiam! Andrzej
-
- Ściepnik
Ja osobiście gładkolufowej nie polecam. Różnica w celności pomiędzy gładką a gwintowaną ogromna. Sprzęcik fajny ale lufa dyskwalifikuje. Nie wiem ile kosztuje sama lufa ,myślę o ewentualnej wymianie ale raczej się nie opłaci tym bardziej że wiatrówka pewnie osiągnie wyższą cenę. Poszukaj sobie czegoś z gwintem 

stareńkie HW35
Gamoń PR-45, Walther CP88

-
-
Masz wyczucie cenowe! Już ponad 340 zł!arturio111 pisze:Ja osobiście gładkolufowej nie polecam. Różnica w celności pomiędzy gładką a gwintowaną ogromna. Sprzęcik fajny ale lufa dyskwalifikuje. Nie wiem ile kosztuje sama lufa ,myślę o ewentualnej wymianie ale raczej się nie opłaci tym bardziej że wiatrówka pewnie osiągnie wyższą cenę. Poszukaj sobie czegoś z gwintem
A co myślisz o tej? Jest wyprzedaż - nie mam zbyt wielkich funduszy ale 300 zł dam rade

http://www.militaria.pl/norconia_german ... ml?cat=817
Dzięki Wszystkim za rady!
Andrzej
Pozdrawiam! Andrzej
-
-
Dzięki ! więc te Germany to lipa! Chyba rozejrzę się za Slavią albo IżemMaruda pisze:Szkoda czasu i atłasu. Miałem to w rękach, a własciwie to co z niej zostało. Chinka, miękki materiał.

Trzeba polegać na sprawdzonych fabrykach

Dzięki - czy jakby co mogę zadzwonić na Skype?
Andrzej
Pozdrawiam! Andrzej
-
Ponieważ pociski te są stabilizowane brzechwowo.W wiatrówce gwint nadaje ruch obrotowy śrucinie który to (ruch) ją stabilizuje.Co do lufy gładkiej to można ją porysować ,niektórzy uważają , że rysowanka jest lepsza od gwintowanej,może być natomiast problem ze znaleźieniem wykonawcy.Reasumując prościej będzie kupić "gwintówkę".pięknyzadek pisze: i nie ma większych problemów z trafieniem do celu, kwestia techniki wytworzenia
Hej Gerwazy,daj gwintówkę...
Z każdym dniem nieustannie zwiększa się grono osób, które mogą pocałować mnie w d**ę
H 100 stg-stg+alchemia+PP 3-9x40,ch-b4(?)+tasco4x20+genialne pomysły na tuning
Z każdym dniem nieustannie zwiększa się grono osób, które mogą pocałować mnie w d**ę
H 100 stg-stg+alchemia+PP 3-9x40,ch-b4(?)+tasco4x20+genialne pomysły na tuning
-
- Ściepnik
Zgadza się, to badziew, rozbierałem i próbowałem poprawić nieco taki właśnie sprzęt kolegi. Nie za wiele da się zrobić, jakość materiałów marna jedyne co mi się w niej naprawdę podobało to osadaCZ 803 pisze: A co myślisz o tej? Jest wyprzedaż - nie mam zbyt wielkich funduszy ale 300 zł dam rade![]()
http://www.militaria.pl/norconia_german ... ml?cat=817
Dzięki Wszystkim za rady!
Andrzej

stareńkie HW35

-
-
- Ściepnik
Jak najbardziej masz racjęMaruda pisze:Szynę można zrobić samemu (albo kupić gotową). Energię też można zwiększyć. Mój Jeżyk ma 7-8 J, zależnie od śrutu.
Jeśli to było do mnie, to możesz dzwonić. A jakby co, to czasami jeżdżę na zakupy do Ząbek, możemy się spotkać.

stareńkie HW35

-
Norkoniadżermanycośtamcośtam to ordynarna chińszczyzna, od której lepiej trzymać się z daleka. Produkowana jest przez Industry Brandt, producenta tworzącego buble za 99 pln. W tej wiatrówce (przepraszam- nędznej jej namiastce) nic nie działa jak trzeba, więc zamiast złapać bakcyla tylko się zrazisz to pięknego poniekąd sportu strzeleckiego
Pozdrawiam
KWP
Pozdrawiam
KWP