OK! Postanowiłem zaryzykować i coś kupić. Raz kozie śmierć! Wybrałem Kilku kandydatów i powiedzcie którą z trojga wybralibyście wy:
1. Air Master 400
2. Turcar 4,5 mm http://www.militaria.pl/turcar/wiatrowk ... produkty_2
3. BMK-12
Air Master 400 potrzebna pomoc
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Dobra rada, jak zechcesz, posłuchasz:
1) badziewny turek
2) chińszczyzna
3) chińszczyzna
Żadne z nich.
Na sąsiednim forum wczoraj sprzedała się używana kruszynka (HW 30s), za 400PLN
. Jak poszukasz, to namierzysz takie okazje. Lepiej kupić używkę dobrej firmy, niż nowego klamota z problemami.
Pozdrawiam
KWP
1) badziewny turek
2) chińszczyzna
3) chińszczyzna
Żadne z nich.
Na sąsiednim forum wczoraj sprzedała się używana kruszynka (HW 30s), za 400PLN

Pozdrawiam
KWP
-
hehe ostro pojezdzacie po tych wiatrówkach... qrde kosztują one niemałe pieniadze a po waszych opiniach to kicha totalna. Jeszcze myslę. Te Diany bardzo mi sie spodobały (dzięki za link Rlyeh). ZAbieram sie włąsnie za czytanie o nich. Czy te dwie z linku sa godne uwagi czy to był tylko przykład, które kupować ??
-
WITAM!!!
JESTEM TU NOWY, WIEC SIE PRZEDSTAWIĘ. MAM NA IMIĘ ADAM, MIESZKAM W SIERADZU.
STRZELECTWEM WIATRÓWKOWYM ( I NIE TYLKO ) INTERESUJĘ SIE OD 2 LAT. KIEDYS STRZELALEM Z CHINKI MOJEGO WUJKA - KTORA MIMO WSZYSTKO ROZBUDZILA WE MNIE TO WSPANIAŁE HOBBY. NIEDAWNO PRZYSZEDŁ CZAS NA WŁASNĄ WIATRÓWKE: WYBRALEM AIR MASTER 400. NIE ŻAŁUJĘ. FAKTYCZNIE OPINIE NA JEGO TEMAT SĄ BARDZO MIESZANE. MOJA JEST JEDNAK JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNA.
WIATROWKA WYKONANA JEST BARDZO STARANNIE JAK NA SWOJA KLASĘ. ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ ZE JEST ONA TZW. "BUDZETOWKA" ALE ZNACZNIE LEPSZA OD CHINEK. NIC NIE ODSTAJE, NAPRAWDE WYKONANIE JEST NA WYSOKIM POZIOME. MAM WERSJĘ W POLIMEIRZE. UWAZAM ZE JEST LEPSZA OD DREWNIANEJ.
STRZELANIE TO INNA BAJKA. STRZELA SIE PRZYJEMNIE, KOP JEST ODCZUWLANY, SKUPIENIE BARDZO DOBRE. DRAZNI TYLKO TEN DZIWNY DZWIEK SPREZYNY.
SZKODA TYLKO ZE PRZEZ ODRZUT NIE MOZNA DO NIEGO DOBRAC ODPOWIEDNIEJ LUNETY, BO PODOBNIE JAK HATSAN JEST ICH PRAWDZIWYM MORDERCA.
SADZE ZE ZA TA CENE JEST TO NAJLPESZY WYBOR.
JESTEM TU NOWY, WIEC SIE PRZEDSTAWIĘ. MAM NA IMIĘ ADAM, MIESZKAM W SIERADZU.
STRZELECTWEM WIATRÓWKOWYM ( I NIE TYLKO ) INTERESUJĘ SIE OD 2 LAT. KIEDYS STRZELALEM Z CHINKI MOJEGO WUJKA - KTORA MIMO WSZYSTKO ROZBUDZILA WE MNIE TO WSPANIAŁE HOBBY. NIEDAWNO PRZYSZEDŁ CZAS NA WŁASNĄ WIATRÓWKE: WYBRALEM AIR MASTER 400. NIE ŻAŁUJĘ. FAKTYCZNIE OPINIE NA JEGO TEMAT SĄ BARDZO MIESZANE. MOJA JEST JEDNAK JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNA.
WIATROWKA WYKONANA JEST BARDZO STARANNIE JAK NA SWOJA KLASĘ. ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ ZE JEST ONA TZW. "BUDZETOWKA" ALE ZNACZNIE LEPSZA OD CHINEK. NIC NIE ODSTAJE, NAPRAWDE WYKONANIE JEST NA WYSOKIM POZIOME. MAM WERSJĘ W POLIMEIRZE. UWAZAM ZE JEST LEPSZA OD DREWNIANEJ.
STRZELANIE TO INNA BAJKA. STRZELA SIE PRZYJEMNIE, KOP JEST ODCZUWLANY, SKUPIENIE BARDZO DOBRE. DRAZNI TYLKO TEN DZIWNY DZWIEK SPREZYNY.
SZKODA TYLKO ZE PRZEZ ODRZUT NIE MOZNA DO NIEGO DOBRAC ODPOWIEDNIEJ LUNETY, BO PODOBNIE JAK HATSAN JEST ICH PRAWDZIWYM MORDERCA.
SADZE ZE ZA TA CENE JEST TO NAJLPESZY WYBOR.
-
-
-
Witam jestem tu nowy chciałem podzielić się refleksjami z nabycia i strzelania z air master 400 zaczynałem jak kolega wyżej od LIDER44 był lider 31 było gamo delta fox był hatsan 70 jest chęć na hasan 125 .Miałem pare razy możliwość postrzelać z fwb 300 strzelam z pneumatyków od ponad dwóch lat wiem że wszystkie te karabinki dzielą się na lepsze z tych tańszych i gorsze ale porównójąc wykonanie fabrycznie nowego air mastera 400 do poprzednich modeli postawił bym go pomiędzy wyroby made in china w środku bebechy suche jak pieprz ,spust jak w chińszczyżnie twardy i bez wyczucia 2 go stopnia zrobiony z blaszki , tłok to totałne nieporozumienie .Rozbierałem swojego hatsana 70 i powiem tak jak ktoś ma wydać na wiatrówke do 400pln to najtrwalszym karabinkiem będzie hatsan ,jego mechanizmy są w porównaniu do air mastera zrobione naprawde solidnie.air mastera kupiłem z pełną świadomością że może być różnie i
jest mocno różnie.