Nowy Air Arms

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
silent

Nowy Air Arms

Post autor: silent »

Witam.Przez ok. dwa Tygodnie byłem rozbrojony przez kolegę Goliarda.Do dzisiaj :).Dotarł do mnie nowy Air Arms TX200 MK3.Miałem fart bo to był ostatni egzemplarz w promocyjnej cenie 1300 zł :) Dzięki temu ominął mnie dylemat co wybrać... Czy HC czy MK3 ... Szczerze mówiąc jestem mile zaskoczony.Wydawało mi się,że bedzie to krótko mówiąc przecietny karabinek.Jednak ogólne wykonanie jest naprawde dobre :) Bardzo ładne łoże bukowe,piękna oksyda.Mam nadzieję,że strzela równie dobrze jak wygląda... Oczywiście dzieki waszej pomocy nie miałem problemu z doborem lunety.Kupiłem nowiutkiego DOT'a i posadziłem go na jednoczęściowym montażu Sportsmatch.Całość prezentuje się całkiem nieźle :) Jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc w zakupie sprzętu - Nowy członek AA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
krystian

Post autor: krystian »

Bardo ładny karabinek , a z dot"em wygląda bajecznie .

Zrób przegląd 0, bo nigdy nie wiadomo z jakiej przyczyny promocja .

Pozdrawiam
Lgm2 + Doc
Awatar użytkownika
silent

Też się zastanawiałem czemu aż taka promocja ... Ale zauważyłem,że nie tylko AA są w takiej przecenie i nie tylko w sklepie na M... Troche już dzisiaj popykałem exactem 4.51 i jestem szczerze mówiąc zachwycony,bo jeżeli chodzi o celność to nie wiele ustąpił AA S410 :) ktrórego miałem dzisaj przyjemnośc przestrzelić ... Fakt drewienko PCP było znacznie ładniejsze ... Fotek tarcz nie posiadam.ale S410 wycinał jedną dziurkę wielkości 50 gr. na 40 mterów bez większych problemów... Z moim TX'em było troszke gorzej... Ale cena karabinka też się rózni :)
Awatar użytkownika
krystian

Post autor: krystian »

Ale za to klimat jaki , pcp / pca / bez odrzutowcom brakuje tego kopnięcia :mrgreen:

Się zastanawiam jak wygląda taki fabryczny karabinek z wyższej pułki od strony bebechów ?
Wszystko ładnie wykończone , wygłaskane , zalane olejem czy jest ok. od nowości ?
Lgm2 + Doc
Awatar użytkownika
silent

Oba karabinki są prosto ze sklepu... PCP wyglada naprawde cudnie,olejowane łoże powala :) Ale masz racje z tym odrzutem :)

[ Dodano: 2010-06-26, 11:45 ]
PS nie mam pojęcia jak to wyglada w środku,strach to rozbierać:)
Awatar użytkownika
tyshek

Post autor: tyshek »

silent pisze:.Kupiłem nowiutkiego DOT'a i posadziłem go na jednoczęściowym montażu Sportsmatch.
Pytanko - co to za Sportsmatch,jaki model? Na zdjęciu dobrze nie widać , jest na tyle miejsca między lupką a systemem żeby osłony B.C. założyć ?

Ogólnie gratulacje :D dobry wybór :!
GKS Tychy brązowym medalistą PLH!
Awatar użytkownika
silent

Już Ci mówie.To jest Sportsmatch OP25C średni,ale osłona przeciwsłoneczna może co niektórym przeszkadzać podczas ładowania,mi to nie sprawia już problemu.

[ Dodano: 2010-06-26, 18:11 ]
Sorki,nie zrozumiałem.Chodzi Ci o to czy wejdą pod ten montaż osłony Butler Creek ? Nie sprawdzałem bo takowych nie posiadam,ale gość u którego brałem montaż powiedział że prześwitu bedzie tyle,że jeszcze osłony się zmieszczą :) wieć TAK
Daystate Huntsman Classic+Hawke Sidewinder 4.5-14x42
Awatar użytkownika
bastek_34_WALCZ

Post autor: bastek_34_WALCZ »

ładna rzecz ale osłone przeciwsłoneczną będziesz musiał i tak wykręcac ze względów wygody, chyba że paluszki "biurowe" :)
Osiąganie zwycięstwa w zwykły sposób nie stanowi szczytu osiągnięć. Sun Tzu
Awatar użytkownika
tyshek

Post autor: tyshek »

bastek_34_WALCZ pisze:ładna rzecz ale osłone przeciwsłoneczną będziesz musiał i tak wykręcac ze względów wygody, chyba że paluszki "biurowe" :)
Tu się kolego mylisz :mrgreen:
GKS Tychy brązowym medalistą PLH!