Nowy Air Arms
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Nowy Air Arms
Witam.Przez ok. dwa Tygodnie byłem rozbrojony przez kolegę Goliarda.Do dzisiaj :).Dotarł do mnie nowy Air Arms TX200 MK3.Miałem fart bo to był ostatni egzemplarz w promocyjnej cenie 1300 zł :) Dzięki temu ominął mnie dylemat co wybrać... Czy HC czy MK3 ... Szczerze mówiąc jestem mile zaskoczony.Wydawało mi się,że bedzie to krótko mówiąc przecietny karabinek.Jednak ogólne wykonanie jest naprawde dobre :) Bardzo ładne łoże bukowe,piękna oksyda.Mam nadzieję,że strzela równie dobrze jak wygląda... Oczywiście dzieki waszej pomocy nie miałem problemu z doborem lunety.Kupiłem nowiutkiego DOT'a i posadziłem go na jednoczęściowym montażu Sportsmatch.Całość prezentuje się całkiem nieźle :) Jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc w zakupie sprzętu - Nowy członek AA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
-
Też się zastanawiałem czemu aż taka promocja ... Ale zauważyłem,że nie tylko AA są w takiej przecenie i nie tylko w sklepie na M... Troche już dzisiaj popykałem exactem 4.51 i jestem szczerze mówiąc zachwycony,bo jeżeli chodzi o celność to nie wiele ustąpił AA S410
ktrórego miałem dzisaj przyjemnośc przestrzelić ... Fakt drewienko PCP było znacznie ładniejsze ... Fotek tarcz nie posiadam.ale S410 wycinał jedną dziurkę wielkości 50 gr. na 40 mterów bez większych problemów... Z moim TX'em było troszke gorzej... Ale cena karabinka też się rózni 

-
-
-
Pytanko - co to za Sportsmatch,jaki model? Na zdjęciu dobrze nie widać , jest na tyle miejsca między lupką a systemem żeby osłony B.C. założyć ?silent pisze:.Kupiłem nowiutkiego DOT'a i posadziłem go na jednoczęściowym montażu Sportsmatch.
Ogólnie gratulacje

GKS Tychy brązowym medalistą PLH!
-
Już Ci mówie.To jest Sportsmatch OP25C średni,ale osłona przeciwsłoneczna może co niektórym przeszkadzać podczas ładowania,mi to nie sprawia już problemu.
[ Dodano: 2010-06-26, 18:11 ]
Sorki,nie zrozumiałem.Chodzi Ci o to czy wejdą pod ten montaż osłony Butler Creek ? Nie sprawdzałem bo takowych nie posiadam,ale gość u którego brałem montaż powiedział że prześwitu bedzie tyle,że jeszcze osłony się zmieszczą
wieć TAK
[ Dodano: 2010-06-26, 18:11 ]
Sorki,nie zrozumiałem.Chodzi Ci o to czy wejdą pod ten montaż osłony Butler Creek ? Nie sprawdzałem bo takowych nie posiadam,ale gość u którego brałem montaż powiedział że prześwitu bedzie tyle,że jeszcze osłony się zmieszczą

Daystate Huntsman Classic+Hawke Sidewinder 4.5-14x42
-
-