Jeżeli używany , to za dużo ... jeśli nowy to z kolei optyka do wymiany ; nie wytrzyma Podawaj też nieco ściślejsze informacje typu ; nowy , używany , jaka optyka , firma itp ... trudno wszystkiego się domyślać ...
Ostatnio zmieniony 2010-09-18, 10:10 przez Hiszpan63, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Nad Baikalem myslalem, ale pare osob na forum pisalo ze maly i lekki, Crossman odpada bo na CO2. Wlasnie robie konto na bron.iweb i zobacze co to. Co do preferenci to nie musi byc nowa moze byc uzywana jest mi to obojetne, optyka by sie przydala (nie znam sie na niej - licze na wasze doswiadczenie) ale jesli jej nie bedzie to przeciez strzelac tez sie da. Firma mysle ze tez w miare uniwersalna choc chinki bym nie chcial (wiem ze ruger to chinka ale jak to Przemek powiedzial - w miare dobra jak na chinke). Dziekuje Panowie za zaangazowanie i przepraszam za moje "skromne" wymagania
Jeśli do 500 zł i z optyką to naj rozsądniej moim zdaniem Będzie dać ogłoszenie na forach internetowych że kupisz karabinek z optyką i podaj resztę twoich wymagań. Dostaniesz kilka propozycji na PW i coś wybierzesz z tego , no ewentualnie wybierzemy.